Interior on my mind..

  • 28.08.2016 kl. 11:26

//innlegg i samarbeid med rabble//

Jeg er i en skikkelig interiør-boble om dagen, så da ukens oppgave fra rabble kom, og vi kunne velge mellom tre temaer vi kunne skrive om var det ikke akkurat vanskelig for meg å velge.. 

Jeg har lenge vært veldig ubesluttsom da det kommer til hvilken stil jeg egentlig liker på interiørfronten, jeg har vaklet mye frem og tilbake, og jeg har gått på en sånn smell hvor jeg har kjøpt det jeg har likt og dermed endt opp med å ikke ha en gjennomført stil her hjemme. Det er absolutt ikke noe galt med det, men jeg var ikke fornøyd med å ha det sånn. Da vi i tillegg ikke har den største stuen har det blitt viktig for meg å bruke det lille rommet på best mulig måte, få det til å se luftig ut og og samtidig få det litt praktisk.. Jeg har prøvd å ha litt fokus på detaljer nå, og jeg tenker meg alltid om en ekstra gang før jeg kjøper noe.. Planen er å jobbe meg gjennom hele huset, men det har jeg vel nevnt før også. 

Da vi etterhvert kommer til gangen har jeg veldig lyst til å bytte ut knaggrekken som er der nå med disse runde knaggene, jeg synes de er utrolig kule, og det er mulig å sette de sammen på så mange forskjellige måter og kombinere flere forskjellige former.. 

Hos room21 har de et godt utvalg av disse Dots knaggene, og på det ene bildet under her ser dere en måte å kombinere de på.. 

Room21 har også en rekke andre flotte interiørartikler. Denne blomsterpotten har jeg ønsket meg lenge, men alle steder jeg ser etter den er den utsolgt, men hos room21 har de den faktisk på lager.. Pov lysestakene fra MENU har jeg faktisk bestilt meg 3 stykk av allerede, og de kommer snart i posten.. De er så kule, og om man kan sette de sammen på så mange forskjellige måter.. De finnes også i flere forskjellige farger. Helt til slutt er det reol saken som det er ved inni, den kan brukes til å oppbevare alt fra ved til magasiner, dopapir, håndklær osv. Veldig praktisk med andre ord.. 


Royaldesign har også mye interiør som faller innunder mine smak, alt fra det litt rare, til det veldig klassiske.. Jeg har forelsket meg helt i designet til Georg Jensen, og de blanke cobra lysestakene skal jeg kjøpe meg en vakker dag.. Jeg har allerede noen Kähler hus, men jeg vil ha flere slik at jeg kan lage meg min egen lille landsby. Jeg har også begynt å like lysestakene fra det samme merket, og disse i grå passet perfekt sammen med vasen min.. Tenkt før likte jeg de ikke en gang, men nå digger jeg dem.. 


Belysning er også veldig viktig da det kommer til interiør, både fordi lampene i seg selv er så fine, men også fordi at lyssetting i et rom gjør så utrolig mye.. Under her ser dere tre av mine favoritter fra lampegiganten.. De har et helt utrolig utvalg, alt fra spotter til vegg og gulvlamper.. De har også et godt utvalg av utelamper dersom du er på utkikk etter det.. 


 

Hos room21får du nå via rabble.no opptil 40% på en rekke varer, og en av mine favoritter ser dere under her..  Slike bokshyller har jeg lyst på over skjenken i spisestuen. De er så dekorative og fine.. 

Via rabble.no får du også rabatt hos royal design, de har hele 60% på en rekke merkevarer, og 45% på en rekke designlamper..  Jeg fant også denne lille søte saken som jeg sikkert har vist dere 100 ganger til en noe redusert pris.. Den er såååå søt!!! Royal Design

 


 

#interiør #rabble #favoritter

 

5 Kommentarer

liveterherlig93

28.08.2016 kl. 11:35
mye fint :)

Regine

28.08.2016 kl. 11:44
Elsker designet til muuto, og har masse i det merket - the dots er så fine!!

christineskun

28.08.2016 kl. 12:23
Så mye fint :) jeg liker de hyllene som ser ut som hus :) Kunne tenkt meg slike selv.

Kaja Jeanette

28.08.2016 kl. 12:35
christineskun: de er veldig fine :) og finnes jo sikkert 100 varianter, så er jo mulig å finne noe for enhver smak :)

Henriette Celin

28.08.2016 kl. 13:00
Så stilig interiør :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits