FriFredag!

  • 26.08.2016 kl. 10:58

Så var det fredag igjen, og denne fredagen er også en frifredag.. Egentlig litt godt å jobbe litt redusert, ha muligheten til å ha barna hjemme fra barnehagen, vaske og ordne litt i huset slik at man har hele kvelden i sofaen, ta det helt rolig om morgenen.. Eller rett og slett bare gjøre akkurat det man har lyst til.. 

Ganske perfekt!!

Jeg har begynt å vaske kjøkkenet, nå sover Storm Aleksander og Nathalie sitter ved siden av meg.. Jeg har akkurat spist litt mat, og nå tenkte jeg å fortsette med vaskingen veldig snart.. Alle kjøkkenfrontene skal skinne da jeg er ferdig.. Jeg skal innrømme at det frister litt å bare bli i sofaen sammen med Nathalie, men det er ganske godt da det er rent og pent rundt her også... #fri #hverdag #mamma #datter #sønn #kos 

2 Kommentarer

liveterherlig93

26.08.2016 kl. 11:17
sånne dager må gjøres det og :) ha en fin dag

Henriette Celin

26.08.2016 kl. 12:18
Lykke til med vasking og rydding, og nyt fridagen :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits