5 ting jeg som gjør høsten til en fin årstid..

  • 25.08.2016 kl. 19:35

Jeg har inntrykk av at høsten er en årstid som både er elsket og hatet, og det kan jeg forstå, det er jo på mange måter en bekreftelse på at noe er over, men samtidig så er det jo også begynnelsen på noe, nemlig den årstiden som er så spesiell for Norge, vinteren.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele 5 ting jeg digger med høsten med dere, rett og slett for å motivere dere som ikke er så glad i høsten til å se det positive med denne årstiden også.. 

1. Det begynner å bli mørkere ute. Hva er positivt med det tenker du kanskje?!? Vel... Ganske enkelt.. Det er jo høytiden for å blåse støv av peisen og levende lys. Det er tiden for å krype opp i sofaen med et mykt og godt pledd, levende lys rundt i huset/rommet, kakao med krem i koppen og en god film på TV eller en god bok på fanget.. 

2. De utrolig flotte fargene, for med den mørkere tiden kommer også den utrolig fine solnedgangen, og soloppgangen for de som får med seg den. Det er også tiden hvor trærne går fra å være grønne til å bli røde, gule og oransje.. Det er en tid spekket med farger... Hva er vel finere enn en tur på fjellet hvor du kan nyte synet av lyng i deilige høstfarger.  

3. Det er fullstendig innafor å kjøpe litt nye klær. Man kan kle seg i gode tykke gensere, deilige skjerf og freshe støvletter. Det liker jeg hvertfall! 

4. Det er fullstendig innafor å legge grillen på hylla for sesongen og drukne seg i deilige supper av alle slag.. NAM!!! Jeg er så glad i supper, men bare om høsten og vinteren.. Det fungerer liksom ikke da det er varmt ute.. 

5. Etter å ha sett reprise på reprise på tv så er det nå sesong start på tusen forskjellige serier.  Gamle gode slagere og helt nye serier som man elsker eller hater.. Det er noe for en hver smak, og ikke bare OL, sykkel, VM eller gudene måtte vite hva.. Og som nevnt over .. Det er helt innafor å slappe av foran tv`n i høst, og føler du at du ser på en eller to serier for mye.. Det spiller vel ingen rolle, det er jo så mørkt ute på kveldene at det uansett ikke er så koselig å gå ut.. 

Å du.. En siste ting som jeg må slenge på... EPLEKAKE!!! Det er jo så absolutt høst... Herregud nå fikk jeg lyst på eplekake... Har jeg nevnt at jeg lager verdens beste eplekake?? hihi!!!

Noe mer som gjør høsten til en fin årstid?? Kom med det.. 

#høst #liste #hverdag #inspirasjon #bilder 

 

 

 

5 Kommentarer

Henriette Celin

25.08.2016 kl. 19:49
Så fine punkter! Det at naturen blir så fin er hoved argumentet mitt til at høsten er fin. Sammen med store herlige skjerf, kåper, kakao/te, og det å unne seg litt nye klær (:

http://hevhodet.blogg.no/

25.08.2016 kl. 20:31
Herlig innlegg! :) Og bildet var jo bare nydelig <3

Hverdagslykker

25.08.2016 kl. 22:03
Helt enig, spesielt nummer 3 ;)

liveterherlig93

25.08.2016 kl. 22:44
Flotte ting:)

Tone

26.08.2016 kl. 08:44
Flotte punkter du har her <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits