This day.. Everyday!!

  • 22.08.2016 kl. 19:25

Etter å ha hatt 9 uker med feriemodus fra den ene eller andre kanten her hjemme så har vi idag kommet i gang med den virkelige hverdagen igjen.. Det har vært jobb hele dagen, det har vært barnehage og skole. Barna er slitne etter en lang dag, og det er jammen vi voksne også. Det er ikke alltid så veldig fristende å begynne med middagen da man kommer hjem så seint, og det er ikke alltid så lett å få gjort så mye heller, trøtte barn og middagslaging er ikke alltid en god kombinasjon.. 

Allikevel så kjenner jeg at det er godt at hverdagen er tilbake.. Det går i et hele dagen, men samtidig så er det helt greit fordi jeg har en jobb jeg liker, og jeg vet at barna har det bra der de er. Selv om vi alle er slitne da vi kommer hjem så tar vi oss tid til å snakke sammen under middagen, og jammen ble det ikke is til dessert også.. Å det på en mandag!!! Det er godt å kjenne at man gleder seg til helg, og jeg tror på en måte at jeg blir litt bedre på å nyte de små øyeblikkene da jeg ikke bare går hjemme hele tiden.. 

Det er litt rutiner som må falle på plass her hjemme før alt går som på skinner, eller det kommer det vel aldri til å gjøre.. Men det er greit å få planlagt middager som er sunne og gode, men som samtidig ikke tar så mye tid, det er greit å få struktur på lekser, levering og henting i barnehagen og på skolen, og alt som hører med.. 

Ja, nå er vi rett og slett klare for hverdagen alle som en!! 

Hurra for mandag... Om det er lov å si!! 


 

#hverdag  #familie #rutiner #mamma #pappa 

6 Kommentarer

Henriette Celin

22.08.2016 kl. 19:34
Godt med planlegging og rutiner igjen ja (:

Og veldig kjekt å komme tilbake til jobb igjen. Det syntes jeg og, selv om det ikke er så ofte ^^

Kaja Jeanette

22.08.2016 kl. 19:36
Henriette Celin: Jeg har jo jobbet noen uker allerede, men idag er liksom hele familien på plass, ferien er over for mannen, ungene må i barnehagen til et vist tidspunkt så vi rekker jobb og skolen har begynt igjen.. Det blir liksom noe annet her hjemme da man ikke bare har seg selv å tenke på om morgenen, hehe :P

Henriette Celin

22.08.2016 kl. 19:40
SV: Sant, ser den altså (:

Znippen.no

22.08.2016 kl. 20:01
Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

Ariel C

22.08.2016 kl. 22:33
Bra noen er gira for Mandag, jeg derrimot føler jeg trenger lengere helg, hehe!

Kaja Jeanette

23.08.2016 kl. 05:37
Ariel Charlotte: hehe, jeg har de mandagene av og til jeg også altså, og helgen går veldig fort :P men akkurat nå så Var jeg skikkelig klar for hverdag igjen :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits