Key items for fall!

  • 21.08.2016 kl. 12:54

//innlegg i samarbeid med rabble//

En ny årstid betyr gjerne en liten oppdatering av garderobe, behovet for varmere klær er her. Allikevel er hvertfall ikke jeg helt klar for å gi slipp på sol og varme helt enda, derfor synes jeg høstgarderoben bør bestå av en god mix av klær som kan brukes lag på lag slik at man har noe for både de varme og kalde dagene. Høst er også en tid hvor jeg synes det er godt å kunne kle meg i en blanding av farger og mer nøytrale klær og akkurat nå har jeg forelsket meg litt i den dype rød/burgunder fargen som er på "Kajatoppen" fra bikbok. Jeg må jo også si at navnet på toppen er en grunn i seg selv til å kjøpe den.. Jeg liker også lengden på armene veldig godt og på en litt kaldere dag kan man slenge over en kardigan. 

Den grå genseren som jeg ar lagt til i kollasjen under ville jeg enten brukt alene til buksene jeg har i skinnimitasjon, eller til skinnskjørtet som er litt lengre ned her. Jeg kunne også brukt den med en skjorte under for å få et litt annet uttrykk. Jeg liker klær som enkelt kan brukes på forskjellig måter, da har man ikke behov for å ha så mange plagg i garderoben samtidig som man ikke føler at man går med det samme hele tiden.. 

Det tynne skjerfet ville jeg brukt sammen med en av de hvite skjortene mine.. Og jeg skal absolutt kjøpe dette fra bikbok bare det kommer i butikken. Jeg liker veldig godt den blå detaljen nederst.. 

Vet du hva det beste er?? Nå får du 100kr i rabatt på alle kjøp over 500 kr dersom du handler via rabble. Handler du for 1000kr får du 300 kr i rabatt og handler du for 750 kr får du 200 kr i rabatt. Så her er det altså bare å benytte muligheten for å fornye høstgarderoben litt. 

Denne kjolen fra Cubus liker jeg veldig godt, jeg er veldig glad i å kle meg i kjoler og denne kan brukes både med og uten strømpebukser. Det gjør at den passer perfekt både på de varme og de litt kaldere dagene.. Stripene i grått, hvitt og svart liker jeg også veldig godt, fordi det gjør den tidløs og enkel å matche med andre farger.. Skinnskjørtet dere ser ved siden av ville jeg brukt sammen med genseren i kollasjen over, eller sammen med en litt oversized skjorte.. 


Noe jeg definitivt skal gå til innkjøp av i høst er høye støvletter.. Det har jeg ønsket meg så lenge jeg kan huske, og hos ellos har de et bredt utvalg. Disse høye sorte likte jeg ekstra godt, og de kan brukes sammen med både jeans, skjørt og kjoler. Svart er kanskje ikke det mest spenstige valget da det kommer til farge, men da kan de jo brukes til det meste.. Det liker jeg.. Ankelstøvlettene i semsket skinn likte jeg også utrolig godt og de kan også brukes sammen med både bukser og skjørt. Denne brunfargen tror jeg hadde blitt utrolig fin sammen med jeans.. 


Helt til slutt må jeg bare vise dere denne trenchcoaten. Denne er fra nelly som har et stort utvalg av jakker, både trenchcoater, bomberjakker, skinnjakker og kåper..  Jeg liker denne utrolig godt både pga den lyse fargen som gjør den tidløs, og pga det tynne beltet i midjen som gjør at man får vist litt former. Denne kan brukes sammen med det meste, og etterhvert som det blir litt kjøligere kan den også matches med et stort godt skjerf i en av høstens farger.. 

 

Så dette var altså mine key items denne høsten.. Klær som kan brukes på ulike måter, som er lett å matche med andre klær og som i tillegg er litt tidløse.. Perfekt i mine øyne.. 

_________________________________________________________________________

Jeg setter veldig stor pris på samarbeidet jeg har med rabble.no, det er gøy å skrive innlegg for dem, samtidig som jeg liker at det er ganske fritt både til innhold og om man ønsker å skrive innlegg hver uke.. Innleggene kan enkelt tilpasses din egen blogg, interesser og dine lesere.. Nå er også rabble på utkikk etter flere ambassadører, så om du kunne tenke deg å være en ramba sammen med meg og mange flere er det bare å fylle ut DETTE skjemaet, krysse fingrene og vente på svar.. #rabble #ambassadør #mote #trend #høst

7 Kommentarer

liveterherlig93

21.08.2016 kl. 13:02
mye flott :)

christineskun

21.08.2016 kl. 15:10
Så mye fint :) Likte de svarte skoene fra ellos :)

Kaja Jeanette

21.08.2016 kl. 16:42
christineskun: de var såååå fine :) mulig jeg må bestille de :P hehe Ikke var de så dyre heller :)

christineskun

21.08.2016 kl. 21:35
Det skjønner jeg! Jeg fant de ikke jeg, har du link til de :)

Kaja Jeanette

21.08.2016 kl. 21:47
christineskun: http://www.ellos.no/ellos-shoes/stovler-knoxville-over-knee/527578?N=1z141puZ1z141x1Z1z141od&Ns=RankValue5|1&Nao=5&selArt=606222&pr=0C1B2S3T
koster 749 kr :)

christineskun

22.08.2016 kl. 13:49
Tusen takk :)

Evelin

23.08.2016 kl. 16:04
så masse flotte klær:D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits