Gjør akkurat det du vil..

  • 14.08.2016 kl. 21:57

/innlegg i samarbeid med rabble//

 

For noen er det ferie enda, for andre er jobbhverdagen i full gang allerede, og for noen så har ferien akkurat begynt.. Allikevel er vi nå godt i gang med august, og for meg betyr det på en måte en ny start.. Da sommerferien er over så begynner en ny epoke, jeg føler at jeg har en litt større mulighet til å starte litt på nytt.. Det passer meg utmerket akkurat nå.. Jeg begynte denne ferien med et håp om å holde på treningsrutinene jeg hadde før ferien.. slik ble det ikke.. Jeg gikk fra å trene regelmessig til å innta skikkelig feriemodus. Jeg skal ikke legge skjul på at det var godt, ja rett og slett skikkelig digg var det.. Jeg unnet meg selv litt ekstra stort sett hele ferien. Akkurat slik ferie skal være i mine øyne.. Allikevel kjenner jeg nå at jeg er klar for en ny start, kroppen min har fått litt nok av ferie, godteri, is og alt som ikke er veldig bra.. Kroppen min er klar for å bevege seg ordentlig igjen, det er utrolig godt å kjenne på lysten til å trene akkurat nå.. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang.. 

Til tross for at jeg kjenner meg klar nå så vet jeg at motivasjonen kommer til å få seg en knekk, kanskje litt pessimistisk å tenke slik, men jeg vet det kommer til å skje.. Da er det godt med litt ekstra motivasjon.. Jeg har bestemt meg for å bli flink til å bruke treningsdagboken min igjen.. jeg tror jeg trenger den litt ekstra nå som jeg må få plass til treningen mellom jobb og familietid.. Jeg skulle også gjerne hatt noe nytt treningstøy, både fordi jeg synes det er utrolig gøy å teste ut nye produkter, men også fordi jeg trenger det, mye av det jeg har fra før begynner å bli klart for utskifting. Det er også en kaldere periode som venter nå og da er behovet for litt andre typer treningsklær der.. 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere, og har derfor satt sammen 3 kollasjer med produkter fra 4 nettsider.

Først ut er ellos, det er en nettside jeg føler har alt jeg trenger egentlig.. Det er ikke lenge siden jeg bestilte meg møbler og litt div interiør derfra, og jammen hadde de ikke mye fint treningstøy som jeg kunne tenke meg også.. Genseren fra reebook har jeg siklet på lenge, jeg digger fargen, halsen og ja alt.. Jeg tror nok kanskje at det er en av tingene jeg MÅ ha!!! 

Så var det nelly, en nettside som overrasket meg litt da det kom til treningstøy.. Jeg har egentlig ikke sett så mye på treningsklær der før, men de hadde utrolig mye fint, og jeg kunne nok ha valgt ut mye mer enn disse fire plaggene.. En god treningsbh er et must da man skal løpe, jeg er på utkikk etter noe nytt, og vil ha noe som gir god støtte, denne hvite fra nike ser helt perfekt ut.. Genserne er også helt perfekt nå utover høsten.. Begge disse to kunne jeg like godt brukt på jobb som til og fra trening.. Den blå kunne jeg nok brukt på trening også en dag jeg var litt ekstra kald.. 


Sportamore har det meste innen treningstøy, de føler merker som nike, adidas, röhnisch, casall, craft, new balance og mange mange flere.. De har alt fra treningsklær og sko til hverdagsklær. Det er enkelt å finne frem på nettsiden og det liker jeg veldig godt.. Det er også et pluss at man kan finne noe til både, mann, kone og barn.. Via rabble.no får du nå 25% rabatt på klær fra sportamore.. 

Denne flasken fra Röhnisch ser jeg over alt om dagen, og da jeg igjen så den hos gymgrossisten så tok jeg det som et tegn på at jeg virkelig trenger denne flasken.. Den finnes i flere forskjellige farger, og jeg liker både denne rosa og den svarte.. Baggen fra craft likte jeg også veldig godt, rett og slett fordi fargen får meg til å smile.. Gymgrossisten fører så mye mer enn bare treningstøy, her finner du alt fra vitamintilskudd til energibarer og enklere treningsutstyr.. 
 

Håper du er like klar som meg for en ny start denne høsten, enten om det er på treningsfronten, en ny jobb, skolegang eller kanskje du til og med skal ha en familieforøkelse.. 

Jeg er klar for å nyte alt denne høsten, for igjen så viser det seg at tiden løper av gårde i rasende fart.. "Snart er det jul" som mannen min så fint sa før idag.. 

 

Klikk deg inn hos rabble du også og se om du finner en rabattkode til din favorittbutikk..  

#trening  #høst #motivasjon #rabble #nystart

4 Kommentarer

Hege Kristin

14.08.2016 kl. 22:10
så masse fint <3

Henriette Celin

14.08.2016 kl. 22:40
Kult treningstøy! er så motiverende med noe nytt ^^

Kathrine Skaug

14.08.2016 kl. 23:54
Så mye herlig! <3

Mia Bakken Olsen

15.08.2016 kl. 11:43
Så mye lekkert treningstøy! Gir skikkelig motivasjon :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits