Barnehagestart!

  • 08.08.2016 kl. 06:34

Jeg føler nesten at jeg kan døpe om dene bloggen til "tiden" eller noe.. Jeg tenker mye på tiden, og hvor fort den går, og dermed så skriver jeg mye om det også.. 

I løpet av de siste dagene har jeg fått oppleve å se deg ta de første skrittene dine, du har gått fra å ta et ustødig skritt til å gå over lengre avstander, nå klarer du til og med å snu.. Du stopper opp underveis ser deg om, og plutselig faller du litt. Du krabber videre for å utforske det du fikk øye på.. Uttrykket ditt da du tok dine første skritt er jeg glad jeg fikk med meg; en blanding av stolthet, overraskelse og glede.. UBESKRIVELIG!! 

Jeg hadde et ønske, og det var at du skulle ta dine første steg før du begynte i barnehagen, og det klarte du. Idag er nemlig den store dagen.. Vi går fra å ha ei skolejente, ei barnehagejente og en baby til å ha ei skolejente, ei barnehagejente og en barnehagegutt. Du har blitt så stor, og nå er tiden her for at du skal få oppleve litt mer av verden.. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå selv om jeg føler på meg at det kommer til å gå helt fint.. Allikevel så kjenner jeg litt på at det er sårt at jeg ikke skal være der sammen med deg disse første dagene, det er litt sårt at jeg ikke får se reaksjonen din da du utforsker barnehagen på egenhånd. Men du kommer til å klare deg helt fint der sammen med pappa, dette er jo mitt behov og ikke ditt.. 

Jeg gleder meg masse til å komme hjem i kveld, selv om du har lagt deg da så gleder jeg meg til å høre om hvordan det har gått idag.. 


Barnehagegutten 

#barnehagestart #mamma #familie #barn #hverdag

 


 

7 Kommentarer

Henriette Celin

08.08.2016 kl. 09:28
Så kjekt at han tok sine første skritt før barnehagen. Det kommer nok til å gå helt fint, og han vil nok kose seg. Om ikke med det første, etterhvert. Og lære nye ting, og bli kjent med nye folk ^^

Kaja Jeanette

08.08.2016 kl. 15:18
Henriette Celin: det hadde gått så fint idag :) Han kommer nok til å storkose seg i barnehagen :) Og jeg er veldig klar over det. Er bare mammahjertet som overstyrer litt av og til ;)

Janne

08.08.2016 kl. 13:26
Åå så gøy! For en sjarmør altså:) Ha en fin uke<3

Camilla

08.08.2016 kl. 13:32
Lykke til med barnehagestart! Ny epoke i livet <3

Kaja Jeanette

08.08.2016 kl. 15:17
Camilla: Ja, en ny og spennende epoke :) Fikk en oppdatering fra mannen tidligere idag, og det hadde gått så fint idag :)

Henriette Celin

08.08.2016 kl. 15:23
SV: Så bra. Ja, jeg skjønner det ;-P

Irene

08.08.2016 kl. 21:49
Så utrolig gøy med barnehagestart :)

Tiden flyr med barn skjønner jeg, syns tiden flyr for meg som jobber med barn så tør ikke å tenke på hvordan det skal gå når jeg får barn :P hahah...

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits