New in - Wooden hand!!

  • 05.08.2016 kl. 07:08

Endelig er hyllen vår snart ferdig pyntet, jeg var på posten etter jobb idag og hentet det jeg trodde var siste tilskuddet til hylla vår. Det var helt til jeg så at jeg helt har glemt å ordne bilde i ramma.. 

Uansett, er ikke hånden kul?? Fingrene og håndleddet kan bøyes og tøyes slik at den blir slik du selv ønsker.. Sånn egentlig kan man jo bruke den til å understreke humøret man er i.. Jeg synes den er utrolig kul, og jeg har ønsket meg den ganske lenge.. Ja, denne og den lille apen som henger, men den er så dyr at jeg må spare litt før jeg kan kjøpe den..  

Nå som hyllen er sånn nesten ferdig, så mangler det bare lampe, stuebord (som allerede er bestilt, men som ikke kommer riktig enda) og nye pynteputer så er stuen mer eller mindre ferdig tror jeg.. Hvertfall i første omgang.. Neste på listen da er spisestuen.. Jeg har funnet ut at jeg må begynne et sted og jobbe meg rundt i huset om jeg skal få gjort det slik jeg ønsker her hjemme, og jeg må ta det litt over tid, for det er vel ingen hemmelighet at nytt interiør koster litt. Så her må ting selges unna før vi kan kjøpe nytt.. 

___________________________________________________________________

 

Denne uken her har virkelig blåst av sted, tenk at det allerede er fredag i morgen.. Jeg kjenner det skal bli skikkelig godt med helg nå, da jeg kom hjem fra jobb idag hadde jeg mest lyst til å legge meg.. Kjenner at det tar på å være tilbake til hverdagen etter ferien altså.. 

Helt til slutt må jeg bare si at jeg er skikkelig stolt av den lille gutten min som har tatt flere skritt idag. Han er så flink, og han blir så stor!! Jeg er overlykkelig over at han har begynt å gå litt nå, for da slipper jeg å være redd for at jeg skal gå glipp av de første stegene. På mandag skal han nemlig begynne i barnehagen.. Herregud tenk på det!!!!

#interiør #nytt #newin  #hjem #mamma #blogg

5 Kommentarer

missmommy.blogg.no

05.08.2016 kl. 07:40
Derbyet blitt så bra! Liker hyllen veldig godt og hånden laser perfekt der:) nyt fredagen!

Tone

05.08.2016 kl. 08:56
Wow!!! Hånden er drit kule og hyllen og alt kjempefint :)

Evelin

05.08.2016 kl. 10:58
det har blitt så fint i hyllene dine:D og den hånden passet perfekt inn der :D

ønsker deg en fin dag :D

Henriette Celin

05.08.2016 kl. 11:36
En veldig stilig hylle! og kul den hånden ja ;-D

Og herlig at han er begynt å ta flere skritt ^^

Kathrine Skaug

05.08.2016 kl. 14:40
Så utrolig fin den hyllen var - og så mye fint du har pynta med :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits