Å ha noe man brenner for!!

  • 03.08.2016 kl. 07:41

Jeg føler at jeg alltid har noe å gjøre, det er ikke ofte jeg kjeder meg.. Det er nok kanskje fordi jeg er flink til å finne på ting selv, og kanskje fordi det ikke er så mye som skal til for å gjøre meg fornøyd, jeg trenger bare litt variasjon.. Komme meg litt ut eller bare opp fra sofaen.. Allikevel skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde noe jeg virkelig kunne brenne for, en hobby.. Noe jeg gleder meg til å gjøre, noe jeg kunne se frem mot. Noe som bare var mitt.. Et lite fristed på en måte.. 

Når jeg tenker meg om så har jeg egentlig aldri hatt noen spesiell hobby, ja bortsett fra den gangen jeg var yngre og bodde hjemme hos mamma og pappa. Da dreiv jeg litt med hest.. Jeg har liksom aldri drevet med noen form for fritidsaktivitet.. Jeg vet egentlig ikke hva jeg liker.. Eller jo jeg vet jo hva jeg liker, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg brenner for.. 

Jeg har prøvd å komme på noe, men jeg klarer ikke det heller.. Litt trist kanskje?!? Litt rart?!? Noe jeg bare må finne ut av? Det er kanskje på tide å finne seg en hobby..  

Hva brenner du for??

#hobby #mamma #livet #tanker #tankespinn #personlig

10 Kommentarer

Henriette Celin

03.08.2016 kl. 09:22
Det jeg brenner for er nok musikk. Det å synge og skrive egne sanger, og opptre. Da har jeg det som best. Men jeg er veldig glad i å både spille skuespill og danse også. Men jeg føler at jeg mestrer bedre musikk (:

Du kan jo prøve ut litt forskjellige hobbyer. Det kan plutselig komme noe du kjenner er helt riktig for deg ^^

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 18:14
Henriette Celin: jeg skulle ønske jeg kunne synge noe annet enn barnesanger :P hahahha
Jeg har prøvd litt forskjellig typer håndarbeid, men det er ting som tar så lang tid ar jeg går lei før det er ferdig :P hehe

Tone

03.08.2016 kl. 11:40
Jeg har heller ingen faste hobbyer som jeg virkelig brenner for. Jeg har generelle interesser for enkelte ting, men har ikke virkelig brent for noe spesielt. Nå for tiden går det mye i jobb, pokemon jakt og bloggen. Det er liksom det som jeg "brenner" for. Nydelig bilde av deg på broen da 😍

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 18:13
Tone: er liksom jobb og blogg her også, men nå føler jeg ikke jeg har tid til bloggen en gang og det er trist, for det å skrive er noe jeg virkelig trenger :/

Hverdagslykker

03.08.2016 kl. 11:55
Kanskje man ikke trenger å ha noe man virkelig brenner for? Å være til stede for barna og ha muligheten til å kunne være spontan og dra på akkurat hva man vil er noe jeg savner litt. Du kan vel si at jeg "brenner" for hest, men det at jeg er så "bundet til det" setter jo sine grenser for en del andre ting også..

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 18:12
Hverdagslykker: kanskje du har rett :P men jeg føler kanskje at dersom jeg hadde hatt noe jeg brant for så hadde det vært med på å definere mer hvem jeg er på en måte.. Mer enn bare mamma og førskolelærer mener jeg :P

Kathrine Skaug

03.08.2016 kl. 14:40
Det er godt spørsmål egentlig! :) Jeg har heller ingen spesiell hobby jeg skikkelig brenner for :)

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 18:11
Kathrine Skaug: godt vi er flere egentlig da :P

Henriette Celin

03.08.2016 kl. 21:44
SV: Å, skjønner det. Du er flink med interiør da ^^

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 21:52
Henriette Celin: ÅÅ tusen takk :) Det var hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits