Måneden som gikk - Juli

  • 02.08.2016 kl. 07:29

Så var vi godt i gang med august.. Ferien er over og hverdagen er på plass. Litt rart, litt godt, litt alt.. Jeg kan hvertfall skrive under på at måneden som gikk var helt topp.. Jeg har virkelig kost meg denne ferien, både her hjemme og på tur.. 

Her kommer en liten oppsummering av måneden.. 

Månedens høydepunkt

Hele denne måneden har vel egentlig vært et høydepunkt, jeg har ikke gjort annet enn å kose meg, men om jeg skal nevne en ting så må det kanskje være turen vår til Berlin.. Det var utrolig godt med litt kjærestetid, samtidig som det var utrolig godt å komme hjem til barna igjen.  

Månedens nedtur

Dette er egentlig ikke ganske vanskelig å svare på, for det har ikke vært mange nedturer. Om jeg skal nevne noe så er det kanskje at været har vært så ustabilt på dagen at vi ikke har fått vært så mye på stranda som jeg skulle ønske.. 

Månedens innlegg

Det innlegget jeg likte best å skrive denne måneden er DETTE. Det var veldig godt å skrive noe med mening igjen, det blir dessverre ikke så mye av det som jeg skulle ønske om dagen.. 

Månedens mest besøkte blogg

Det mest besøkte innlegget denne måneden var DIY innlegget mitt med den nye hylla. Her kan du lese HER

Månedens innkjøp

Herregud denne måneden har jeg brukt så mye penger at jeg nesten må grave meg ned litt. Jeg klarer ikke å velge ut hva som er månedens beste innkjøp, men jeg har vel mer eller mindre byttet ut hele garderoben min...  

Månedens favorittfoto

Her har jeg mange å velge mellom, men et av mine favoritter er nok dette;


 

Månedens serie

Definitivt The O.C. Jeg har fått helt dilla...  

Nå er jeg klar for denne nye måneden og er veldig spent på hva den vil bringe.. 

#mamma #blogg #oppsummering #bilder

5 Kommentarer

Henriette Celin

02.08.2016 kl. 09:51
Virket som en veldig fin tur til Berlin ^^

Uff, ja været har ikke vært helt topp nei.

Så mye fint du har kjøpt deg! og et flott bilde (:

Kathrine Skaug

02.08.2016 kl. 10:45
Høres ut som en herlig måned! <3 Også så deilig å bytte ut litt i klesskapet og, det har ikke jeg fått gjort - men det blir det til høsten :)

kristinerosok

02.08.2016 kl. 23:07
Så fint innlegg! :)

Vilde

03.08.2016 kl. 17:15
Nyydelig bilde og så mange flotte innkjøp! Helt enig med oppturer og nedturer, har hatt en fantastisk måned uten om det ustabile været...

Kaja Jeanette

03.08.2016 kl. 18:10
Vilde: takk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits