Tips - Less mess taco!

  • 24.07.2016 kl. 14:42

Jeg skal prøve å "male" et bilde for dere..

"Du sitter ved middagsbordet, grønnsaker er kuttet opp, osten er revet, kjøttet er stekt.. Dere skjønner kanskje hvor dette går.. Det er taco på menyen i kveld.. Dere sitter der samlet hele familien. Du hjelper barna med å ordne deres taco først. Fyller tortillalefsen med det de vil ha. Bretter den omhyggelig sammen, ber de holder "der og der".. De får lefsa, begynner å spise mens du ordner din egen. Du har akkurat tatt din første bit da all maten til 3 åringen ligger utover bordet.. Lefsa har gått opp, og fyllet har falt ut. Du legger fra deg din for å hjelpe.. Den går opp og alt blir bare gris.."

Jeg er vel ikke den enste som har opplevd dette?? Lefser er mye enklere å spise enn disse skjellene, men allikevel er de ikke uten utfordringer, spesielt ikke da man har barn.. 

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en liten sak som kan brukes til det meste.. Vi pleier å bruke den for å lukke igjen brødposene før vi fryser brødet, men den kan altså brukes til å lukke igjen tacolefsen også..

 

Første gangen jeg så dette var på jobb faktisk, vi skulle ha taco sammen med barna en fredag, og da var det en kollega av meg som fant frem disse klypene. Det var jo så utrolig smart, og jeg måtte ta med meg trikset hjem også.. Barna har brukt sånne klyper de siste gangene vi har spist taco, men i går måtte jeg teste det ut selv også, og det er jo greit, jeg kan jo legge fra meg tacoen min for å hjelpe barna uten at den går i oppløsning.. Hurra!!! 

Mulig flere av dere har testet det ut allerede, og har dere ikke det så anbefales det virkelig!! Jeg har kjøpt mine på ikea, men de har noen lignende på europris også.. 

Har du testet ut disse klypene på tacoen før??

#middag #tips #taco #mamma #familie

4 Kommentarer

Hege Kristin

24.07.2016 kl. 14:46
det så godt ut!

nei, det har jeg ikke testet ut :p

har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!

Karina Larsen

24.07.2016 kl. 15:31
Så smart, takk for tips :)

Tone

24.07.2016 kl. 18:41
Veldig smart tips ;)

Bitte-Louise

25.07.2016 kl. 08:50
Det så utrolig deilig ut :) Du må ha en super fin dag videre :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits