Netflix favoritter!

  • 09.07.2016 kl. 11:36

Som dere kanskje skjønte har jeg brukt litt tid foran netflix de siste dagene, og jeg har egentlig vært glad i netflix ganske lenge.. Da jeg var sykemeldt og skulle holde sofaen mens jeg var gravid så fant jeg mye glede i netflix serier.. Ok, der hørtes jeg bare gal ut.. men det er godt å ha noe som får tiden til å gå.. 

Jeg har i løpet av årene som har gått funnet meg noen favoritter på netflix som jeg vil dere med dere. Noen netflix originals og litt til. 

Jessica Jones

Denne serien har jeg nesten akkurat begynt å se på. Først var jeg litt usikker på hva jeg syntes, men etter å ha sett et par episoder så klarte jeg nesten ikke å slutte å se. Det handler om ei jente som har vært gjennom en tid med en mann som kontrollerte henne til å gjøre ting hun ikke ville. Hun kom seg vekk fra det og har blitt en privatetterforsker. Hun tvinges til å gjenoppleve fortiden... Og resten må dere se selv... The OC

Denne serien er vel litt gammel tror jeg.. Det var søstern min som tipset meg om den og etter å ha sett noen episoder så liker jeg den egentlig veldig godt.. Det er litt drama, litt kjærlighet og ja, egentlig litt av alt.. Det er jo Home And Away sa jeg til Ole-Anders her om dagen.. Den handler hvertfall om en gutt som blir forlatt av moren sin og blir tatt inn i varmen av advokaten sin og hans kone. De bor i Orange County og det er det området hele serien handler om. 

 

Orange is the new black

Dette er kanske ne av mine absolutte favoritter og jeg blir helt i hundre da en ny sesong er ute på netflix.. Du følger Piper og de andre innsatte i deres opp og ned turer samt teite påfunn som innsatte i et kvinnefengsel. Det er morsomt, trist og helt crazy, alt på en gang.. Det er egentlig ikke så mye mer å si, du må bare se det selv... 


Sense 8 

Denne serien er det en stund siden jeg så på, men den er egentlig veldig bra, og både jeg og Ole-Anders likte den like godt.. Den handler om 8 personer som plutselig oppdager at de er knyttet sammen på et mentalt vis. De dukker opp i hverandres liv, hjelper hverandre og sammen må de finne ut hvorfor de er koblet sammen på denne måten. 


Orphan Black

Enda en av mine favoritter. Denne serien føler jeg har gått litt opp ned da det kommer til hvor bra den er. Jeg liker den første sesongen veldig godt, og det samme med den andre. Den tredje sesongen er jeg litt mer usikker på, men den 4 sesongen som jeg akkurat har sett liker jeg bedre igjen. Dette er jo egentlig en helt crazy serie. Den handler om Sarah som er vitne til et ei dame som er mystisk lik henne selv tar livet av seg selv. Hun tar over livet hennes og oppdager fort at hun er mer enn bare lik damen som hun har tatt identiteten til, de er helt identiske faktisk. Og hun finner fort ut at de to ikke er de eneste.. I denne serien følger du Sarah og de andre i deres kamp om å finne en kur for å redde hverandre.. 

Har du sett noen av disse seriene?? 

Eller har du kanskje noen tips til noen andre serier jeg bør sjekke ut??

#tv #netflix #serier #underholdning #mamma  #tips 

2 Kommentarer

Henriette Celin

09.07.2016 kl. 11:48
Orange is the new black digger jeg og. Er så bra den :-D

RebeccaHasselgard

09.07.2016 kl. 19:55
åå, jeg elsket det OC! en av de første seriene jeg så for mange år siden :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits