10 spørsmål om meg!

  • 02.07.2016 kl. 12:32

//Innlegg i samarbeid med Rabble// 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg digger sånne innlegg. Jeg vet egentlig ikke hva jeg synes er morsomt, skrive de selv eller lese fra andre.. Begge deler tenker jeg.. Da man skriver innleggene blir man på en måte bedre kjent med seg selv ettersom man må sette ord på både det ene og det andre, men da man leser det andre har skrevet så blir man bedre kjent med de. Begge deler er jo bra!! 

HERE WE GO!!!!

1. Hva er ditt drømmereisemål og hvorfor?

Drømme reisemål ja.. Må jeg velge ut en her?? Det er så vanskelig, jeg har jo lyst til å reise og se så mye forskjellig... 

Men Italia, det må vel kanskje være et absolutt reisemål.. Kanskje spesielt Venezia!! Rett og slett pga arkitekturen, historien og stemningen jeg innbiller meg at er der.. Italia, det forbinder jeg liksom med isen, maten, god drikke, menneskene, omgivelsene, historien som sitter i veggene. For ikke å snakke om romantikken.. Tenk deg en tur med den utkårede i en gondol nedover en kanal i Venezia... Ja takk!!! 

Jupp, Italia, og kanskje spesielt Venezia må være mitt drømmereisemål... 

2. Hva er ditt favorittmerke og hvorfor? 

Favorittmerke ja, det første jeg tenkte på her var klesmerke, så da går jeg for det. Og jeg tror faktisk at det må være Floyd. Jeg har blitt helt forelsket i buksene, og de har jo også så mange fine kjoler <3 Jeg er egentlig ikke så veldig merkebevisst, så det er det beste svaret jeg kan gi her egentlig.. 

3. Hvem var den siste du sendte melding til og hva skrev du?

Den siste jeg sendte melding til ja, dette er litt morsomt, for meldinger sender jeg egentlig ikke så mye av det går mest i snap faktisk.. Men den siste meldingen jeg sendte var til Ole-Anders og på den sto det; FERIE!!! 

Og det skrev jeg for å fortelle at jeg var på vei hjem fra jobb. Synes det er greit å hinte om at jeg er på vei hjem slik at middagen er klar da jeg kommer ;) 


4. Hvilke er dine favorittbutikker på nettet?

Jeg er egentlig veldig glad i nettbutikker, og jeg har flere favoritter. Jeg er egentlig mer glad i å handle på nett enn i butikk, rett og slett fordi jeg synes utvalget er bedre, og det er nesten farlig enkelt.. I tillegg så synes jeg det er en fordel at man kan spare litt penger på alle rabattene man ofte finner i nettbutikkene. Rabble.no har en fin oversikt over mange nettbutikker slik at det er enkelt å finne rabatter i din favorittbutikk. 

Når det kommer til sminke og hårprodukter har jeg en absolutt favoritt, og det har jeg hatt lenge.. Jeg bestiller mer eller mindre all sminken min derfra. Coverbrands har et godt utvalg innen hår og sminkeprodukter, og jeg finner alltid mine favoritter der.  De fører merker som Glo Minerals, BDB, Barry M, Fake Bake, GHD og Joico. Og selvfølgelig mange mange flere.. 

Footway har jeg vel nevnt her inne før. De ga meg kanskje tidenes mest positive opplevelse med netthandel, rett og slett fordi de har en av de beste kundeservicene jeg har vært borti noen gang.   De har et supert utvalg både for store og små føtter, både da det kommer til forskjellige merker, priser og typer sko.. Noe for enhver smak rett og slett. 

Get inspired er vel kanskje den ultimate nettsiden for oss jenter som liker treningsklær. De har et godt utvalg, gode priser og ikke minst en levering som er så rask at det nesten er som å handle i en vanlig butikk. Jeg er alltid 100% med kjøpene jeg gjør hos dem, og dersom man ikke skulle være fornøyd så er det null problem å sende i retur.. De har også et stort sommersalg nå, og jeg har faktisk akkurat klikket meg hjem noen godbiter derfra.. Disse to på bildet, og en bag fra Kari Traa, men den hadde de dessverre ikke inne lengre.. 


Bilder fra Getinspired
 

Klær kjøper jeg også mye av på nett, og to av mine favoritter tror jeg må være Nelly og Only.. På Nelly har de jo et utvalg som ingen andre har. De har jo alt. Både for de mer festlige anledningene og til hverdags. De har gode priser, og de fleste av merkene de fører har god kvalitet på klærne. Som om ikke det er nok, så har de nå også et gedigent sommersalg med opptil 60% rabatt. På only finner jeg ofte klær jeg liker, både i nettbutikken og i den faktiske butikken. Jeg liker at jeg kan se klærne i butikken, tenke over saken og eventuelt bestille på nett om jeg virkelig vil ha det. Det er også oftere rabatt i nettbutikken enn i butikken. Jeg er veldig glad i både, jakkene, buksene og toppene de har hos only.. 

5. Hva skulle du ønske at du var bedre til? 

Det er ganske mye!! Jeg skulle ønske jeg var bedre til det meste egentlig.. Så det jeg bør si er vel kanskje at jeg skulle ønske jeg var bedre på å godta meg selv for den jeg er... 

6. Hva er livretten din?

Det beste jeg vet ja.. Mat generelt er vel det beste jeg kan få... Nesten hvertfall.. Men livretten ja... Saus?!? Jeg elsker saus, ikke at det er en rett, men ja.. Jeg har dilla på saus, og en god saus kan redde en hver rett :P Ellers så er det kanskje pizza på grillen, eller en god biff med deilig tilbehør, gjerne en saus ;) 

7. Hva ville du gjort med pengene dersom du vant 1 million kroner i lotto?

Akkurat nå så ville jeg brukt 1 million på å bygge på huset vårt slik at det ble bedre plass her.. Kanskje litt egoistisk, men sånn er det... 


8. Hvilken tv-serie eller film skulle du ønske at var livet ditt?

OOO, Er det nå jeg skal si orphan black eller orange is the new black?? Det er nemlig de seriene jeg har dilla på om dagen.. Men jeg vil kanskje ikke at det skal være livet mitt.. Hmm!! Home And Away kanskje... Australia, en god balanse av kjærlighet og drama, og jeg er skikkelig god på å spå hva som skal skje der. Derfor kunne jeg forberedt meg godt på tiden som kommer.. hehe... Neida, litt tull, men jeg aner ikke jeg altså.. 

9. Hvilken by har du aller mest lyst til å bo i resten av livet ditt?

Hvilken som helst by? Jeg vil egentlig bo i Norge, og jeg har en liten fascinasjon av Sørlandet, så kanskje Kristiansand da?? Eller Arendal. Eller Risør? 

10. Hvilke sanger går på repeat på Spotify hos deg akkurat nå? 

Paper thin av Astrid S og Aliens av Ina Wroldsen går på repeat på min spotify nå..  

4 Kommentarer

Sarajaneeth

02.07.2016 kl. 12:44
Fine svar 😀

Kaja Jeanette

05.07.2016 kl. 21:12
Sarajaneeth: tusen takk :)

Sarah

02.07.2016 kl. 12:53
Det var kul att läsa :)

Kaja Jeanette

05.07.2016 kl. 21:12
Sarah: så hyggelig at du likte det :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits