Happy birthday to you!!!
 • 01.07.2016, 05:56

Idag er det din tur til å fylle år.. Tenk hvor fort tiden flyr!! Var det ikke i går vi snurret rundt på gulvet i stua?? Nå er beina dine så lange at det hvertfall ikke går an å gjøre det inne. Var det ikke i går du sovnet på nakken til pappa da vi var å gikk tur?? Var det ikke i går du sovnet på sofaen da du kom hjem fra barnehagen fordi du var så trøtt?? Tenk at du har blitt 8 år!! Og jeg er så heldig at jeg har fått lov å være en del av livet ditt i 7 av dem. Det setter jeg utrolig stor pris på. Du snudde livet mitt opp ned, og det er jeg utrolig glad for! 

Du er så utrolig flott Emmeli, du er så omsorgsfull, så kunstnerisk og musikalsk.. Du finner alltid på noe morsomt, latteren er aldri langt unna hos deg.. Tankefull er du også. Rett som det er kan jeg se at du tar deg en tur inn i din lille verden.. Av og til skulle jeg ønske at jeg viste hva du tenkte på.. 

Jeg gleder meg veldig til å se deg vokse og bli større, samtidig som jeg vil du skal være liten for alltid. Jeg gleder meg til å være med deg i alle oppturer og nedturer. Jeg vil du skal vite at jeg alltid er her for deg!!

Du er helt enestående, og jeg priser meg lykkelig over å få lov til å være en del av livet ditt. Denne dagen er din snuppa 

 

Gratulerer så mye med dagen, Emmeli! Jeg er utrolig glad i deg  

#bonusdatter #bonusmamma #bursdag #familie 


Follow

 • Publisert i Hverdag • Henriette Celin

  01.07.2016 kl.09:07

  Et kjempefint innlegg. Gratulerer så mye med dagen til henne <3

  missmommy.blogg.no

  01.07.2016 kl.09:37

  <3 gratulerer så mye! Ønsker både deg og bursdagsbarnet en nydelig dag!
  Skriv en ny kommentar


  hits