Tips til hele familien!!

  • 28.06.2016 kl. 19:48

Play with water!!

Finnes det noe mer gøy enn vann? Her er det hvertfall en stooor slager.. Og jeg skal mer enn gjerne innrømme at det ikke bare er barna som synes vann er gøy..

Vann er liksom noe som er gøy for alle aldere, barn som voksne (hvertfall for mange voksne), nettopp derfor synes jeg akkurat dette er den perfekte sommeraktiviteten og investere i. For oss som har barn i ulike alder, 1,3 og 8 så er det vanskelig å finne noe som kan fenge alle sammen. Men nå har vi altså funnet det..

Vannkanaler..

Vi har det på jobben, så det er der jeg har det fra, og jeg har jo sett hvor gøy unga der synes det er.. Jeg bestilte vannkanaler for en stund siden, og idag har vi montert det på verandaen her hjemme. Nathalie og Storm Aleksander har storkost seg. Storm Aleksander synes det var mer enn gøy nok å bare plaske i vannet, og han forelsket seg helt i en liten mann som fulgte med. Nathalie har fraktet vann fra den ene siden av demningen til den andre, og det endte med at hun duppet hele håret sitt i vannkanalene. Hun har virkelig storkost seg.. Jeg er også helt sikker på at Emmeli kommer til å synes det er like gøy å leke med dette da hun kommer hjem hit igjen.

Det er så fint å ha noe som de kan leke med alle sammen.. Så til deg med barn, tantebarn eller barnebarn for den saks skyld.. Dette er noe jeg kan anbefale altså!!

 


Storm Aleksander testet det ut litt forsiktig til å begynne med. Det endte med en kliss bløt gutt! Pappa synes også det er gøy!!Og mamma kunne siti her hele kvelden! 


 

Jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli brukt mye i sommer... 

GØY GØY GØY!!!

Om dere lurer så har jeg bestilt mitt på multitrend, det er der jeg har funnet det billigst, og det er gratis frakt :) 

#barn #familie #sommer #aktivitet #vannkanaler 

4 Kommentarer

Hverdagslykker

28.06.2016 kl. 21:45
Så utrolig morsomt! Vann er en slager her i huset også!

Sparing

28.06.2016 kl. 22:42
Tusen takk for bra tips, dette tror jeg vi må prøve å få tak i her i huset også. :)

FeministPerspektiv

29.06.2016 kl. 11:21
Ja det virker som en slager :)

Malin Hanssen

29.06.2016 kl. 13:03
Så herlige bilder! <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits