Bare skyer beveger stjernene!

  • 28.06.2016 kl. 06:00

Av og til får jeg flashback til barneskolen, til en film vi så der.. En film som på en måte har satt sitt preg på meg. En film som har festet seg i hjertet mitt. 

Jeg vet ikke helt hva det er, jeg husker egentlig ikke så mye den heller.. Allikevel så har den satt sitt spor. Det kan være en tanke, en setning eller rett og slett bare det å se på himmelen som gjør at jeg tenker på den.. 

"Bare skyer beveger stjernene" Det er liksom det som sitter igjen i hukommelsen min. Hvorfor kom jeg på denne filmenakkurat nå?? Jo fordi jeg leste akkurat bloggen til søte Irene, og der sto det noe om at skyene hadde beveget seg så fort, og bam!! Så var jeg tilbake på denne filmen.. 

Jeg ser for meg himmelen, den blå himmelen, med hvite skyer som raser bortover. Jeg kjenner på den sorgen denne familien i filmen må kjenne på etter tapet av den lille gutten. Jeg kjenner på den dype sorgen som sitter i mammaen i filmen, sorgen som gjør henne syk eller noe.. Jeg husker liksom ikke så mye, men jeg husker den følelsen som filmen ga meg.. En følelse av sorg, men samtidig en følelse av at vi er så heldige.. 

Er det flere som har sett denne filmen?? 

#film #norsk #tanker #tankespinn 

7 Kommentarer

Irene

28.06.2016 kl. 06:49
åååh, jeg antar at du sikter til min blogg :D

Det er litt morsomt at jeg greide å få deg til å tenke tilbake til barneskolen :D

Jeg håper du får en strålende fin dag og koser deg masse :D

Kaja Jeanette

28.06.2016 kl. 16:29
Irene: Ja, det gjør jeg :)
Det er liksom noe med skyer og at de beveger på seg som får meg til å tenke på den filmen jeg så på barneskolen.. Eller kanskje det egentlig mest er tittelen jeg tenker på.. Uansett, så må det ha vært noe spesielt med den ettersom jeg husker den enda :P hehe

Henriette Celin

28.06.2016 kl. 08:53
Har hørt navnet, men veldig usikker på om jeg har sett den. Tror vi så den på skolen en gang (:

Kaja Jeanette

28.06.2016 kl. 16:28
Henriette Celin: Etter hva jeg kunne se på nettet var den fra 1998 hvertfall.. Jeg vet egentlig ikke om den er bra en gang :P Det er liksom bare det at den har satt sitt spor i meg :P

Malin Hanssen

28.06.2016 kl. 16:28
Den har jeg ikke sett, men kanskje jeg skal se den ikveld? :-)

Kaja Jeanette

28.06.2016 kl. 16:31
Malinstha: Jeg vet ikke om den er noe bra altså, jeg klarer liksom bare ikke å glemme den, så noe spesielt må det vel kanskje ha vært med den.. Mulig jeg må finne den og se den igjen :P hehe

Henriette Celin

28.06.2016 kl. 17:56
SV: Skjønner ^^

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits