Dagens samfunn!!

  • 26.06.2016 kl. 17:23

Det finnes mye der ute i verden som vi mennesker har en mening om, som mange av oss mener er feil. Det er ting som blir gjort, sagt eller tenkt.. 

"DET ER FEIL"!!!!

Du er et dårlig forbilde fordi du har gjort det eller det... Hvor mange ganger har det ikke vært diskutert opp og ned at bloggere som har reklame for skjønnhentsprodukter, legger ut treningsplan eller forteller hva de spiser er dårlige forbilder.. Fordi noen kan bli påvirket til å tro at det er det eneste som er riktig.. Og gud forby om noen skulle ha endret på utseendet sitt.. Da er man dårlig forbilde da!!! Tenk om alle plutselig føler de må endre på seg selv.. Tenk om alle plutselig føler de ikke er bra nok!!

Vel tenk om alle plutselig sluttet å tenke selv!!! 

Da hadde alt dette blitt et stort problem... Da hadde det kanskje vært en uting å legge ut treningsplanen sin eller inspirasjon til måltider. For da hadde jo alle gjort det samme..

Men det er vel strengt talt ikke sånn??

Det er da vel ikke sånn at i dagens samfunn så har alle plutselig sluttet å tenke selv, alle er ikke dumme som brød... Det er det faktisk svært få, eller ingen som er... 

Når alt kommer til alt så har vi selv ansvar for hva vi velger å gjøre, hvordan vi bruker informasjonen vi tilegner oss.. Det er bare en selv som kan bestemme hvor mye og hvordan man skal trene, om man vil endre på kroppen sin eller om man vil spise sunt eller ikke. Og kjenner man at man blir påvirket i negativ retning av det man leser, ja så må man faktisk ta et valg, da må man kanskje slutte å lese akkurat den bloggen, eller det bladet..  

 

 Do what makes you happy!!!!  

#samfunn #tanekspinn   

 

4 Kommentarer

Irene

26.06.2016 kl. 17:47
Jeg mener at alle mennesker må bruke litt sunn fornuft og tenke sjøl :)

Det finnes faktisk ingen fasit på hva som er rett og galt her i livet, selv om jeg velger å spise kake til frokost bør ikke det av den grunn bety at jeg er verdens usunne menneske, for igjen ingen vet hvordan min forbrenning er f.eks? Det er farlig og uttale seg om ting man ikke har kjennskap til :)

Egentlig kan man bare uttale seg om seg selv og sitt liv, for det er det eneste man har kjennskap til :)

Kaja Jeanette

26.06.2016 kl. 17:50
Irene: Ja, helt enig :)

http://hevhodet.blogg.no/

26.06.2016 kl. 18:33
Kjempe bra skrevet! Herlig bilde av deg og hunden :) ( Ukens blogg konkurranse ute på min blogg, trekker vinnere allerede i kveld, så bli gjerne med om du vil ) Fin kveld videre <3

Kaja Jeanette

26.06.2016 kl. 18:39
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk :)
Det skal jeg sjekke ut :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits