Time is essence.

  • 23.06.2016 kl. 06:47

Det finnes tusenvis av måter å være mamma og pappa på. Du har de strenge, de ettergivende, og de midt i mellom. Du har de som gir masse kjærlighet både verbalt og fysisk, du har de som er flinke til å vise kjærlighet, men som ikke er så flinke til å fortelle det. Og så har du de som er flinke til å si det, men som ikke viser det. 

Så finner man mange mange flere.. Det finnes nok ikke to par foreldre som oppdrar barna sine 100% likt. Og det er vel og bra.. Vi er jo mennesker, vi er forskjellige. Det er ikke en måte som er noe mer riktig enn noen annen (sett bort i fra de ekstreme ytterkantene selvfølgelig, men de tar jeg ikke med her). Vi må finne den oppdragelsesmetoden som passer for akkurat denne familien. 

Men jeg mener det finnes en viktig nøkkel. Roten til alt godt. En ting som ingen familier kan snike seg unna.. Og det er tid.. Tid til hverandre.. 

Som familie må man bruke den tiden man har sammen. Ta vare på de små øyeblikkene. Finne på ting sammen, det trenger ikke være store ting, men bare være sammen. Selvfølgelig er det lov å bruke tid sammen som et par også, og det er helt greit at barna er på overnatting av og til, men da det at barna er borte plutselig har blitt normalen, da er det kanskje på tide å stoppe opp og tenke litt over hvordan man bruker tiden sin, og hvordan man vil at familien skal ha det sammen. For tiden er dyrebar, og den bør vi bruke i størst mulig grad sammen. 

Barna tilbringer så mye til i barnehagen eller på skolen, og vi voksne bruker veldig mye tid på jobben.. Da man endelig har fri bør man bruke mest mulig tid sammen. Nyte øyeblikkene og skape minner..

For da alt kommer til alt er det minnene barna våre sitter igjen med den dagen vi går bort.. Og jeg vet hvertfall at da det skjer så ønsker jeg at barna mine er fylt med gode minner, kjærlighet, omsorg og en følelse av at de har blitt sett.. 

Tiden er knapp.. Bruk den!!!  

#family #time #love #essence #mamma #pappa #barn

4 Kommentarer

Hverdagslykker

23.06.2016 kl. 06:53
Dette er så viktig å huske på! Leste faktisk en artikkel i går som understreket at tid med barna er mye mye viktigere enn å bruke penger på barna, og jeg kunne ikke sagt meg mer enig!

Irene

23.06.2016 kl. 07:03
Så fint innlegg :)

Det er virkelig sant som du sier at det viktigste er tid og det kan umulig være så vanskelig å klare å legge inn litt tid til hverandre :)

Ha en nydelig dag <3

Cathrine

23.06.2016 kl. 14:52
Viktig å huske på <3

Tone

24.06.2016 kl. 09:39
Viktig dette ja :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits