Summertime!!

  • 17.06.2016 kl. 19:55

// Innlegg i samarbeid med rabble//

Nå er sommeren her og jeg håper på fint vær hele sommeren. Jeg er vel kanskje ikke den eneste.. Jeg ser frem til late dager på stranda eller her hjemme, og en tur på hytta til mamma og pappa. Jeg ser frem mot kjærestetur til Berlin og et glass vin på verandaen. Jeg ser frem til grilling, familiekos og sene kvelder. 

Selv om det straks er ferie så håper jeg at jeg kan holde treningen gående gjennom sommeren. Det er så utrolig tungt å komme igang igjen dersom det går for lang tid uten trening, og da alt kommer til alt så får man jo mye mer energi av å trene. Jeg føler meg mye bedre i egen kropp også dersom jeg er flink å trene. Derfor er det veldig greit med litt motivasjon, og musikk står veldig høyt oppe på denne listen. Musikk på ørene gjør det så mye enklere å jogge, kanskje spesielt om sommeren da jeg har mest lyst til å løpe ute, det å gå inn da det er fint vær finnes det ikke mye motivasjon i.. 

Her er min treningsspilleliste;  

 

En annen motiverende faktor er absolutt nytt treningstøy, og nå da det er varmere i været synes jeg også det er godt med kortere tights eller shorts, og gjerne en lett singlet. Jeg tenkte jeg skulle dele min treningstøy ønskeliste med dere..1. nelly //  2. sportamore // 3. gymgrosisten // 4. gymgrosisten // 5. nelly // 6. gymgrosisten // 7. nelly //

8. Gymgrosisten // 9. gymgrosisten // 10. nelly// 11. sportamore. 

 

Nelly er en nettside jeg klikker meg innom rett som det er, både for å se etter treningstøy og andre klær eller sko. Jeg synes de har variert utvalg, og da det kommer til treningstøy har de mange merker som jeg kjenner fra før. Jeg liker å prøve nye merker, men dersom det er noe jeg virkelig trenger synes jeg det er en trygghet at det er et merke jeg har prøvd fra før og er fornøyd med. spesielt da jeg handler på nett og ikke har muligheten til å prøve før jeg kjøper. Via rabble.no får du flere rabattkoder til nelly. 

Sportamore har et stort utvalg av både treningstøy og treningstilbehør. Både ørepropper og et belte til å ha vannflasken i er et must dersom man skal trene ute nå i varmen. Det er utrolig viktig å få i seg nok vann da man er på løpetur, og da er hvertfall jeg avhengig av å ha noe å ha vannflasken i. Det er vel ikke så mange som liker å løpe med flasken i hånden. 

Gymgrossisten er en nettside som jeg egentlig ikke har vært så mye innom, men som jeg klikket meg inn på da jeg fant en link hos rabble. De har et godt variert tilbud, alt fra energibarer, proteinpulver, til treningsklær og utstyr. De har treningsklær som passer uansett om du driver med tennis, løper, svømmer eller driver med noe helt annet. Med andre ord noe for enhver smak. De har i likhet med nelly et godt utvalg av kjente merkevarer. 

Håper dere likte noe av det som er på ønskelisten min, jeg vet hvertfall at jeg kommer til å investere  i en treningsshorts ganske snart, for da jeg var ute å trente i går så ble det litt for varmt med den lange tightsen min. 


 

#sommer #trening #klær #rabble #rabatt 

 

2 Kommentarer

Irene

17.06.2016 kl. 22:47
Her var det mye fint :D

Kaja Jeanette

18.06.2016 kl. 10:14
Irene: ja ikke sant :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits