Workout!!
 • 16.06.2016, 19:23

Jeg har hatt en skikkelig "nedeperiode" da det kommer til trening. Null motivasjon og 1000 unnskyldninger. 

Jeg har vært sliten etter jobb, og det er andre ting som har blitt prioritert, men idag fikk jeg et lite kick på vei hjem fra jobb. Jeg hadde plutselig lyst til å ta meg en joggetur etter middag. For å være helt ærlig så hadde jeg ikke trua på at jeg fremdeles hadde lyst etter middag, men skulle man sett... Nå sitter jeg her i sofaen nydusjet og mør i beina etter en joggetur på 5 kilometer. Det gikk ikke så fort, men jeg kom meg rundt, og jeg har en hund som er mer enn fornøyd.. 

Jeg hadde egentlig satt meg et mål om å klare det på 30 min, men det klarte jeg ikke. Jeg brukte 35 minutter på runden, og det er egentlig helt greit. Noen runder til nå så klarer jeg det sikkert på 30 min. Kanskje det må være et mål før jeg går ut i ferie.. Altså om 2 uker.. 


 

Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å løpe ute, jeg foretrekker mølla. Jeg synes det er så mye lettere å presse seg da man løper på mølla, det er nok noe med den tryggheten i at dersom jeg pusher meg så langt at jeg ikke orker mer så kan jeg bare gå av. Dersom jeg gjør det da jeg løper ute så har jeg jo ikke noe annet valg enn å fortsette for å komme meg hjem.. 

Nå blir det sofaen resten av kvelden!!

Ha en fin kveld alle sammen!!

#trening #helse #mamma #løpe 

 


Follow

 • Publisert i Trening • Camilla

  16.06.2016 kl.19:34

  Flink:)

  Runi Susann Wigg

  16.06.2016 kl.19:37

  Flink du er :)!

  Hverdagslykker

  16.06.2016 kl.21:30

  Synes du er flink jeg! Løpe husker jeg omtrent ikke sist jeg gjorde (med mindre å løpe etter hesten teller..) Stå på! :D

  Bitte-Louise

  17.06.2016 kl.08:57

  Du er kjempe flink og det er bare stå på videre :)
  Skriv en ny kommentar


  hits