Happy birthday to you!!!

  • 12.06.2016 kl. 10:02

Ett år.. ETT..HELT...ÅR...

Tenk hvor fort tiden går!!!

For ett år siden idag gikk jeg glipp av min egen bursdag. Allikevel fikk jeg verdens beste bursdagsgave.. Eller jeg gikk jo ikke glipp av den, men tankene mine var rett og slett ikke i bursdagsmodus akkurat da.. Det var noe viktigere på planen akkurat denne dagen..

Det var midt på natten.. Natt til 12.juni.. Jeg våknet. Turte ikke sove mer... Vi dro på sykehuset og et vindpust senere lå du der.. På brystet mitt. en liten bylt av en babygutt. Min egen lille babygutt!! Storm Aleksander! 


 

Ett år er det siden nå, ett år som høres så lenge ut, men som egentlig bare varer i noen sekunder.. Det har skjedd så mye dette året. Det å få lov til å se den fantastiske utviklingen som skjer med et menneske på ett år, det er magisk..

Personligheten din er så tydelig. Du er bestemt, sta og hissig.. Men du er også en gutt fylt med humor. Du smiler dagen lang, og du får alle rundt deg til å smile også. Du har glimt i øyet, og du sjarmerer alle du setter de mørke blå øynene dine i, og jeg er intet unntak. Du er helt perfekt.. Du er en moroklump og en skikkelig kosegutt.

Du er ubeskrivelig vakker, du kommer til å smelte mange pikehjerter på din vei, og jeg skal sørge for at du blir en gutt som kan ta vare på disse hjertene. 

Du er mamma sin lille gutt, min lille prins. Denne dagen er vår lille venn, men mest av alt er den din. Jeg får feire bursdagen min på den beste tenkelige måten, jeg får se deg åpne dine pakker, jeg får se deg bli ett år.. Det er din aller første bursdag og det er du som skal være i fokus idag.. Jeg har allerede fått feiret bursdagen min i mange mange år.. <3 


 

Gratulerer så mye med dagen lille venn 

#bursdag #mamma #sønn #feiring

5 Kommentarer

lisarorvik

12.06.2016 kl. 10:12
Så søte bilder, gratulerer med dage til han :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Camilla

12.06.2016 kl. 10:16
Så koselig innlegg!! :)

Gratulerer med dagen, til begge to <3

Henriette Celin

12.06.2016 kl. 10:26
For et koselig innlegg! rart hvor fort et år går altså. Han virker så herlig. Gratulerer med dagen til dere begge. Håper dere får en flott dag <3

Tone

12.06.2016 kl. 10:28
Gratulerer så masse med dagen til begge <3 nydelig bilde av mor og sønn <3

Hverdagslykker

12.06.2016 kl. 15:01
Gratulerer med dagen til dere begge! <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits