What`s in my bag!

  • 11.06.2016 kl. 07:56

//innlegg i samarbeid med rabble.no//

Vesken min er virkelig ikke noe å vise frem, som den småbarnsmoren jeg er så inneholder den våtservietter, bleier og bleieposer. Nå som jeg har begynt å jobbe igjen inneholder den også kulepenner, kalenderbok, en shorts, lommebok og leppepomade. 

Som dere kanskje skjønner så har jeg en stor veske, en ganske praktisk veske til mitt bruk. Allikevel så skulle jeg ønske jeg hadde en veske til, en litt mer jentete veske, eller hvertfall en veske med litt mer jentete innhold, for det er jo faktisk ikke alltid jeg har behov for å ha med med bleier og våtservietter lengre. 

Dersom jeg skulle hatt en veske til, en veske som jeg skulle bruke da det bare var meg så hadde den hatt en ryddig struktur, ikke noen bleier eller tomt papir i bunnen. Den hadde inneholdt det jeg faktisk har behov for i en veske. 

I sammarbeid med Rabble.no har jeg satt sammen min drømmeveske.  

Via rabble.no har du muligheten til å finne rabatter til hundrevis av nettsider som har akkurat det du trenger, du har dermed muligheten til å spare penger på din shopping, og det sier ikke jeg nei takk til hvertfall. 

Jeg klikket meg inn på asos.com og der hadde de denne utrolig fine vesken, jeg er forelsket i lyse vesker om dagen, og denne var helt perfekt. Den var akkurat passe stor slik at den rommer det jeg har behov for å ha med meg, og jeg har fremdeles plass til å ha med litt ekstra dersom det skulle være nødvendig. Lommeboken på bildet fant jeg også på asos, en nydelig rosa lommebok som virkelig står høyt på ønskelisten min. Hos asos finner du mer eller mindre alt innen accessories, og de har accessories og andre varer i flere priskategorier. 

I min veske, uansett om det er drømmevesken eller den jeg bruker hver dag så er jeg helt avhengig av å ha med meg leppepomade, jeg er avhengig av den, og dersom jeg glemmer den hjemme så får jeg faktisk litt panikk. Nå om dagen bruker jeg bare leppepomadene fra EOS, de inneholder bare trygge ingredienser og er et sikkert valg. Det er heller ikke noe minus at de lukter helt fantastisk. I tillegg til leppepomade så synes jeg det er fint å ha en lipgloss i vesken, det er perfekt dersom man føler seg litt lite fresh før man skal inn på butikken eller et annet sted og har lyst til å fikse seg litt. Jeg fant en fra Kardashians på nettsiden til Vita.no, denne har en liten plump effekt, og det liker jeg veldig godt, i tillegg likte jeg virkelig denne fargen, og den finnes også i mange flere farger dersom denne ikke skulle være noe for deg. Både EOS og Kardashians lipgloss i tillegg til mye mer som går under kategorien skjønnhet finner du hos vita.no. 

Via rabble.no klikket jeg meg inn på nettsiden miinto, der fant jeg de solbrillene som har stått øverst på ønskelisten min da det kommer til solbriller såååå lenge. I kollasjen ser dere solbrillene fra RayBan som jeg ønsker meg. Nå som det er sommer og solen stikker frem rett som det er så synes jeg det er praktisk å ha solbriller med seg over alt, og i min drømmeveske ville jeg altså hatt med meg disse herlighetene. Dersom du ikke liker disse solbrillene kan du finne mange andre på nettsiden til miinto, både RayBan og andre merker.

I tillegg til disse tingene, så synes jeg det er fint å ha med seg en liten notatblokk slik at man kan skrive ned tanker som dukker opp, ting man må huske eller dersom man bare vil få tiden til å gå. Denne søte boken fant jeg via rabble.no på nettsiden adlibris.  

Jeg klikket meg også inn på cdon, en nettbutikk som virkelig har overrasket meg i det siste, de har mer eller mindre alt innenfor en hver kategori, og disse øreproppene som er i kollasjen ville jeg hatt i min drømmeveske. Da man har med seg ørepropper kan man koble ut med musikk uansett hvor man er og når man vil. Perfekt i en hektisk hverdag.. 


#rabble #shopping #inspirasjon 


 

 

9 Kommentarer

Hverdagslykker

11.06.2016 kl. 08:49
Dette innlegget likte jeg godt! :)

Kaja Jeanette

11.06.2016 kl. 09:15
Hverdagslykker: så hyggelig :) Tusen takk

lisarorvik

11.06.2016 kl. 09:05
Så mye fint :)

Kaja Jeanette

11.06.2016 kl. 09:15
lisarorvik: ja ikke sant :)

Tone

11.06.2016 kl. 09:13
Så flott innlegg for Rabble 😍

Kaja Jeanette

11.06.2016 kl. 09:15
Tone: tusen takk for det :)

Janne

11.06.2016 kl. 11:11
ååå fint innlegg, hadde ikke gjort noe å ha det i veska :D

Evelin

11.06.2016 kl. 22:22
ååh så fint innlegg :D ønsker deg en fin helg :D

Linn-Helen

11.06.2016 kl. 23:02
Her var det veldig mye fint! Skulle gjerne ha hatt den vesken der! :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits