7 steder jeg vil besøke i Berlin

  • 09.06.2016 kl. 21:13

I sommer skal jeg og Ole-Anders til Berlin, vi skal være der i 4 dager og jeg har lyst til å oppleve noe. Derfor har jeg sett litt på nett for å finne ting man kan gjøre i Berlin. 

Så her kommer min liste over topp 7 ting som jeg vil finne på i Berlin i sommer. 

Berlinmuren

Jeg har utrolig lyst til å se Berlinmuren. Jeg ønsker at denne turen skal være en blanding av shopping, kos og historie. Og da kommer jeg ikke foruten å besøke Berlinmuren. 


Bilde fra google.
 

KaDeWe

Så var det shoppingen da, det finnes jo utallige muligheter for shopping i Berlin, og en av dem er KaDeWe. Her har du det meste, H&M, Zara, Gucci, body shop, nikeshop og mye mye mer... 

<<enter caption here>> on November 20, 2013 in Berlin, Germany.
Bilde fra google

Stoltsparken i Charlottenburg 

Jeg så noen bilder av denne slottsparken da jeg klikket litt rundt på nettet, og jeg drømte meg bort i svalt gress, varmen fra solen og lukten av blomster. Jeg håper virkelig på fint vær de dagene vi skal være i Berlin slik at vi kan gå tur i denne parken og i andre parker. 


Bilde fra google

Tiergarten 

Her er det bygninger som Riksdagsbygningen, Kanslerbygningen og den tyske presidentens residens,  tillegg finnes det ulike ambassader. Her er det rolige omgivelser med stier, blomster og fuglekvitter. En god blanding av natur og historie. 

Jeg har også utrolig lyst til å ta turen til Britzer Garten. Bildene jeg fant fra denne parken er helt fantastiske. Det er så mye fine blomster og det ser så rent og fint ut. 

Zoologischer Garten (Berlin Zoo)

En dyrepark med 1500 ulike arter, jeg leste om den på Trip Advisor og der er det flere som sier at det er den beste dyreparken de har vært i noen gang. De sier det er stort der og at det er ryddig og fint. Det liker jeg. 

Panoramapunkt 

En heis tar deg 25 etasjer opp i luften og gir deg en utsikt over store deler av Berlin. Dersom vi er så heldig å få klart og fint vær må vi en tur opp hit slik at vi får med oss utsikten.. 


Bilde fra google

Restauranter - spise mye god mat

Når jeg tenker på reisen vi skal ha så tenker jeg automatisk på mat. I Berlin finnes det utrolig mange restauranter og kafeer. Vi må jo prøve ut det meste, og man skal ikke se bort i fra at store deler av budsjettet blir brukt på mat og drikke. Og vi må nok rulle hjem igjen. Nevnte jeg at jeg elsker god mat?? hihi!!!! 

Dersom det er noen av dere som har vært i Berlin før, og har noen tips å komme med så må dere gjøre det altså. Jeg er interessert i å få oppleve mest mulig de dagene vi skal være borte.. 

#reise #Berlin #tyskland #tur 

 

 

7 Kommentarer

Irene

09.06.2016 kl. 21:33
Jeg har vært i Berlin men det er kjempe lenge siden :)

Jeg har vært å sett Belinmuren og det var en opplevelse :)

Kaja Jeanette

09.06.2016 kl. 21:35
Irene: Berlinmuren er vel kanskje det eneste jeg har bestemt at vi skal se :P hehe

Camilla

09.06.2016 kl. 21:39
Så koselig med kjærestetur!! :)

Jeg blir som et barn i dyrepark, så nå fikk jeg veldig lyst til å reise dit etter å ha lest dette!:)

Kaja Jeanette

09.06.2016 kl. 21:41
Camilla: Jeg liker også dyreparker, men har aldri vært i en uten barn :P Kanskje den i Berlin blir den første :P hehe

Henriette Celin

09.06.2016 kl. 23:50
Greit å ha oversikt og planer klart før man reiser et sted man ikke har vært før. Så ut som DEN flotte utsikten der, og Berlin muren er nok veldig fin å få med seg ^^

Hverdagslykker

10.06.2016 kl. 12:45
Jeg har aldri vært i Berlin, eller Tyskland generelt, men nå ble jeg virkelig inspirert til å kanskje se litt nærmere på en slik tur!

Kaja Jeanette

10.06.2016 kl. 16:39
Hverdagslykker: så bra :) Jeg gleder meg skikkelig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits