Noen blogginnlegg kommer fra klar himmel, helst etter at jeg er i seng...

  • 07.06.2016 kl. 16:53

JEG VET HVORDAN DU HAR DET....

Hvorfor er det sånn at DU har rett på å ta ifra meg MIN opplevelse??

Det faller mange av oss så lett å si at "jeg vet hvordan du har det..." Men vet vi egentlig det?? Kanskje går vi gjennom noe av det samme, positivt eller negativt, men vet DU egentlig hvordan JEG har det, og vet egentlig JEG hvordan DU har det?? 

NEI!!!!!

For vi er alle forskjellige, vi håndterer følelser og ting som skjer på forskjellig måte. Noe som er skikkelig vondt for meg behøver jo ikke å være det for deg. 

Noe er kanskje helt normalt for deg, noe klarer du å rasjonalisere, men for meg er det verdens undergang.. For meg betyr det timesvis med tårer og sorg. For deg er det kanskje mer; "vi prøver igjen..." 

Jeg vil ikke påstå at noe er mer riktig enn noe annet, men vi har alle rett på vår opplevelse. Ingen skal få ta ifra deg det DU føler.. Ingen kan komme her og fortelle DEG at det går over... For hvem kan egentlig vite det?? 

Det er fint å bry seg om andre, vi skal lytte, vi skal la de snakke dersom de vil det. Men vi skal være utrolig forsiktige med å fortelle noen at vi vet hvordan de har det, for det gjør vi faktisk ikke...

LA MEG VÆRE MEG, SÅ LAR JEG DEG VÆRE DEG!! 

#tankespinn #følelser  #ord

 

2 Kommentarer

Irene

07.06.2016 kl. 22:45
Jeg syns det var et veldig fint innlegg :)

Veldig enig med det du skriver :)

Alle mennesker takler ting på forskjellige måter og det gjør ikke at man er en dårlig person, for vi mennesker er forskjellige og bra er det :)

Eline Nordli -

07.06.2016 kl. 23:34
Godt poeng. Noen ganger tror jeg man sier det for å vise andre at man forstår, mens andre ganger tror jeg man virkelig tror man vet hvordan andre har det uten å vite det.

Godt skrevet. :-)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits