Måneden som gikk - Mai.

  • 01.06.2016 kl. 19:44

Månedens høydepunkt

Denne månedens høydepunkt tror jeg rett og slett må være det fine været vi har hatt. Det har vært så deilig med sol og varme, og selv om det har vært noen dager med regn så er det liksom de fine dagene jeg husker. Tur til dyreparken, 17.mai med is og grilling og turer ned på Koigen og Domkirkeodden. Herlig!!Månedens nedtur

I likhet med sist måned så er det faktisk ikke så mange nedturer denne måneden, det eneste må vel være at rosafargen på håret mitt ble vasket vekk så fort, men det har jeg fått rettet opp idag, så det er ikke noe stress. 

Månedens innlegg

Jeg liker egentlig mange innlegg jeg har skrevet denne måneden, jeg synes jeg har fått skrevet flere innlegg med litt mening, flere tankespinn innlegg rett og slett. Og det er jo det jeg virkelig liker å skrive. En av mine favoritter er nok DETTE..

Månedens mest besøkte blogg

Det innlegget som har blitt lest mest denne måneden er DETTEDet er et innlegg om de 6 plaggene jeg vil ha denne sommeren. Denne typen innlegg har jeg inntrykk av at mange blogglesere liker, og jeg skal innrømme at jeg synes det er deilig å kunne sette meg ned å jobbe med slike innlegg også. Det blir på en måte et lite avbrekk fra tankespinn-innleggene mine. 

Månedens innkjøp

Den nye telefonen min, uten tvil!!!!  

Månedens favorittfoto

Det tror jeg faktisk er dette bildet her. Det føles litt rart å velge et bilde av meg selv, men jeg synes dette ble veldig kult.  

Månedens serie

Greys Anatomy... Det er et under at jeg klarer å vente med å se neste episode.. Den ligger jo ute på sumo!! 

5 Kommentarer

lisarorvik

01.06.2016 kl. 20:54
Høres ut som en bra måned, kjempe fine bilder :)

Tone

01.06.2016 kl. 20:59
Kjempefin måned <3

Emma Olsen

01.06.2016 kl. 22:49
Ser ut som du har hatt en veldig fin mnd :)

RebeccaHasselgard

02.06.2016 kl. 00:25
moro innlegg å lese, og hørtes jo ut som en veldig fin måned! Håper juni blir minst like bra : - D

Hverdagslykker

02.06.2016 kl. 10:09
Så fint innlegg! Morsomt med slike tilbakeblikk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits