Av og til...

  • 24.05.2016 kl. 06:50

Av og til blir den tøffeste kriger sliten!

Av og til blir lille meg sliten!

Av og til er det godt å bare kunne sitte i sofaen uten å måtte konsentrere seg, eller bruke energi på noe annet enn å sitte..

 

Jeg merker at dagene blir kortere, tiden strekker ikke helt til. Med en sliten kropp og et slitent hode er det ikke mulig å få plass til alt..

 

Av og til er det viktig å prioritere det som betyr mest..

Av og til må man ta i mot de som stormer mot deg idet du åpner døren.

Av og til er det godt å bare kunne være mamma noen timer.

Av og til er det godt å bare kunne kose!!

 

Det er en ny hverdag for meg nå.. Jeg har plutselig mye mer å holde styr på. Tiden jeg har brukt her inne det siste året, tiden hvor lillegutt har sovet og jeg allikevel ikke har hatt noe å gjøre, blir nå brukt på noe helt annet. Den tiden blir brukt utenfor husets fire vegger.. 

Jeg orker ikke skrive et "jeg tror jeg må slutte" innlegg, for det skal jeg ikke.. Det kan jeg ikke.. Jeg trenger denne lille verden min, jeg trenger dere... Jeg må bare lære meg å prioritere litt annerledes. Jeg må bare få komme i gang..  

#tanker #tankespinn #mamma #livet
 


 

 

5 Kommentarer

Irene

24.05.2016 kl. 06:57
Det er klart at du har en helt annen hverdag nå som du er tilbake i jobb igjen :)

Klart at det er helt annerledes det enn og være hjemme, men er helt sikker på at du finner en balanse som fungerer :)

Du kommer deg inn i hvordan du skal legge opp dagene og for all del, du må ikke stoppe å blogge men du må fortsette altså :D

Henriette Celin

24.05.2016 kl. 08:47
Forståelig at du ikke har allverdens tid til bloggen, og det er også helt greit. Det er jo det virkelige liv som betyr noe og som vi burde vie mest tid til. Men jeg skjønner at du fortsatt vil ha blogg som et sted for deg selv, hvor du kan uttrykke deg og dele. Det går seg nok til det også. At du får tid til den av og til (:

Hverdagslykker

24.05.2016 kl. 12:34
Uff, ikke så lett å få tiden til å strekke til.. Gjør det som gir deg energi, som du synes er gøy! Kanskje overskuddet kommer tilbake :)

Tone

24.05.2016 kl. 14:37
Det går så bra <3 bruk tiden din dom du føler for fine deg <3

Emilie-Therese

24.05.2016 kl. 18:17
<3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits