Design your bedroom!

  • 21.05.2016 kl. 16:07

//innlegg i samarbeid med rabble.no//

Vi har malingen stående klar, det er bare å finne frem penselen og få fargen opp på veggen. Planen er å fornøye soverommet litt. Nå er det en seng, skyvedørsgarderobe, nattbord og ei lampe liksom. 

Jeg drømmer meg stadig bort i fine ting, men jeg synes liksom aldri at jeg kommer noe videre. Jeg vet ikke helt om det er fordi soverommet er relativt lite og vanskelig å innrede pga skråtak eller om det er fordi soverommet blir nedprioritert fordi man vil gjøre noe med det som synes bedre. 

Uansett så har jeg lagt ved noen av mine favoritter her til dere. Det er så utrolig mange flotte butikker på nett, utvalget er sååå mye bedre enn det er i butikkene vi har i Hamar, og da man i tillegg kan være heldig å finne rabattkoder via rabble.no så er jo saken veldig grei. Spare penger og bedre utvalg.. Ja takk!!!

Hyllen, bordlampen og stolen er fra ellos.no. De har så utrolig mye fint, mye mer enn jeg trodde faktisk. Jeg har forelsket meg skikkelig i lampen, og stolen, og hyllen, ja alt... Jeg har virkelig fått opp øynene for lyst tre, jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg kunne faktisk tenkte med å ha stuebord, spisebord og tvbenk i hvitoljet eik. Nettopp derfor fikk jeg stjerner i øynene da jeg så denne hyllen, og den passer jo egentlig både i stuen, ganger og på soverommet.


Husker dere hånden jeg la ut bilde av for en liten stund siden?? Den ble jeg så forelsket i, og du skal ikke se bort i fra at den havner i postkassen min om en liten stund, Da jeg så denne apen hos room21 falt jeg helt pladask, den er så utrolig søt, noe dyr, men dersom man sparer litt så skal man jo ikke se bort i fra at man kan unne seg en sånn etterhvert. Room21 har også mye annet fint, jeg er veldig glad i disse vasene fra kähler. Jeg vet at de er noe omdiskutert, men jeg synes rett og slett de er nydelige... Kanskje spesielt denne med sølvstriper! Denne med friske roser eller tulipaner oppi, jatakk!!
Helt til slutt er duftlyset og denne hyllen som jeg fant på Scandinavian Designcenter. Hyllen finnes i to forskjellige størrelser, og jeg kunne tenke meg begge to. Scandinaviandesigncenter er en nettside som jeg aldri har vært innom tidligere, men jeg kom over den vi rabble.no. De fører mange kjente merker, og har et stort utvalg av produkter både praktiske produkter og noe man kan hvile øynene på. Utrolig mye fint med andre ord. 

Rabble.no har en rekke rabattkoder, kanskje til og med til din favorittbutikk. Ta deg en tur innom rabble.no før du skal handle på nett, så kanskje du er så heldig at du sparer noen hundrelapper.  

 

 

#rabble #interiør #design #hjem #home

9 Kommentarer

Hverdagslykker

21.05.2016 kl. 16:20
Her var det veldig mye fint! Kunne virkelig tenkt meg å gjøre noe med soverommet vårt etter hvert også!

Kaja Jeanette

21.05.2016 kl. 17:22
Hverdagslykker: Jeg synes det er så lett for at det blir nedprioritert, men det er jo egentlig bare dumt, for hadde jo vært fint om det var litt koselig der også :)

Janne

21.05.2016 kl. 16:21
åååå så mye fint! Det blir såå bra :D

mammaglede

21.05.2016 kl. 16:37
Masse fint! Apen fra KAJ Bojesen har jeg allerede og den er så fin i hyllen her hjemme! <3 Jeg er en stor tilhenger av Holmegaard og Georg Jensen selv så jeg har kjøpt mye fint fra royaldesign.no, room21, og SCANDINAVIAN design! Varene kommer superraskt frem og de er pent pakket inn. :-)!

Håper du får en super helg!

Kaja Jeanette

21.05.2016 kl. 17:22
mammaglede: Har sååå lyst på den <3 Hvilken str har du??

mammaglede

21.05.2016 kl. 17:46
Jeg har den minste størrelsen ! :-)

Irene

21.05.2016 kl. 22:15
Det var et veldig fint innlegg for Rabble :)

Kaja Jeanette

21.05.2016 kl. 22:22
Irene: Tusen takk :)

Therese Birkeland

24.05.2016 kl. 16:51
deilige insprasjonsbilder :-)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits