5 things to quit...

  • 19.05.2016 kl. 19:08

Dette bildet kom jeg over for en stund siden, jeg husker ikke helt om det var på facebook eller instagram. Uansett så fikk jeg en veldig trang til å lagre bldet, og jeg har sett på det flere ganger etter det.. 

Da jeg leste meg nedover listen tenkte jeg; "ja jeg gjør vel det, jeg gjør kanskje det, og det også egentlig, hvertfall det og herregud ja, det gjør jeg hele tiden". Så det sier seg selv at da man får 5 av 5 er det på tide å begynne å endre på noe. Så da står jeg her da og undres over hvor man skal begynne. 

Som person setter jeg ofte andres behov foran mine egne, og det har jeg vel egentlig ikke lyst til å endre på heller, men jeg kan vel kanske bli flinkere til å sette meg selv først litt oftere enn jeg gjør. 

Forandringer er vel kanskje noe jeg ikke er så veldig glad i, jeg kommer meg gjennom det liksom, men dersom ting ikke blir helt som jeg har tenkt eller endres i siste liten så kjenner jeg at jeg får litt høyere puls og begynner å tenke veldig mye. Det er jo selvfølgelig noen forandringer jeg takler bedre enn andre, men det er vel kanskje noe jeg kunne jobbet mot å bli bedre på. 

Living in the past, det gjør jeg egentlig ikke så veldig mye, men jeg har noen småting som jeg har dratt med meg helt fra barne/ungdomsskolen som påvirker meg den dag idag, ting som egentlig er helt latterlig. Sånne ting som at dersom jeg går forbi noen som hvisker eller ler så er jeg sikker på at de snakker eller ler om meg. 

Å snakke ned om seg selv, eller tenke negativt om meg selv. Det er jeg veldig god på. Jeg har veldig problemer med å se meg selv i speilet og kunne si fine ting om meg selv. Det er vel bare en ting som jeg kan si som jeg liker ved meg selv og det er at jeg har fine øyne. Så det er noe jeg skal forsøke å slutte med. Det er jo en gjenganger det med at man får det bedre med seg selv dersom man klarer å si noe fint om seg selv hver eneste dag. 

Overtenking ja, om du slår opp det i ordboka så finner du nok et bilde av meg ved siden av.. Dette er jo noe jeg har nevnt her før også. Jeg tenker ihjel alt, og tenker på ting sikkert tusen ganger før jeg sier det høyt, noe som gjør at jeg tenker mye, men snakker lite... 

Sååå flere som kan skrive navnet sitt bak noen av disse punktene?? Eller har sluttet å gjøre det, og kan komme med noen tips? 

#personlig #tanker #blogg 

 

9 Kommentarer

Znippen.no

19.05.2016 kl. 19:15
Kjempefin liste, må prøve å få til å tenke litt mer slik, takk for inspirasjon :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

camillavalent

19.05.2016 kl. 20:10
Så pussig at du skrev dette innlegget akkurat nå, jeg har ruga på akkurat det samme i dag! (Foruten det bilde)

Det er så viktig. Jeg lærte meg for noen år tilbake og si en positiv ting om meg selv hver dag. Den første tiden (og fortsatt ofte) så klarer jeg kun å fremme ting som at jeg føler at jeg er snill, ærlig og at jeg har omsorg for de rundt meg. Etterhvert så klarte jeg å glede meg mer over at (oioi, nå høres jeg ut som jeg fremstår meg selv som engel - misforstå meg rett da...) at jeg er godt menneske. Og med det så utstråler jeg mer selvtillit over hvem jeg er. Jeg sliter fortsatt med utseendet, men skitt au - jeg har da kommet meg noe sted her i verden.

Skulle ønske jeg så at du følte deg sånn på skolen, jeg trodde ikke det heller. Har aldri hørt noe vondt om deg! Du må se deg i speilet og se hvor fin du er, Kaja! :)

Langt og rotete, sliten og engasjert! Resten får jeg ta i mitt eget innlegg :'D

Kaja Jeanette

19.05.2016 kl. 20:36
camillavalent: Tusen takk for en veldig fin kommentar <3

Jeg blir alltid like overrasket over å høre at du har komplekser med utseendet ditt, du er jo et av de vakreste menneskene jeg har sett noen gang.

<3

Janne

19.05.2016 kl. 20:58
kjenner meg så igjen i alt det du skriver. En veldig fin liste, jeg håper du klarer å følge <3

tvv

19.05.2016 kl. 21:50
KAn skrive meg bak hver punkt!

Astrid

19.05.2016 kl. 22:51
Amen, veldig bra skrevet!

Hverdagslykker

20.05.2016 kl. 09:06
Denne listen burde jeg hengt på kjøleskapet selv også. Tankevekker!

http://hevhodet.blogg.no/

20.05.2016 kl. 11:21
Så bra skrevet!! :) Her kan man kjenne seg igjen ja :)

Veronica Aass

21.05.2016 kl. 23:26
Jeg kjenner meg sånn igjen. Dette er så sant

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits