Jeg skulle aldri ha det sånn...

  • 18.05.2016 kl. 19:33

Jeg husker så godt da jeg var yngre, jeg kunne virkelig ikke forstå hvordan mamma år etter år kunne ta frem dorullnisser og konglemus da hun skulle pynte til jul. Hun hadde jo så mange fine nisser, så hvorfor skulle hun rote det til med all den "dritten" som vi barna hadde kastet sammen da vi var yngre. Jeg forsto heller ikke hvordan hun kunne pynte juletreet med lenker laget av farget papir, eller hvordan hun kunne ha tegningene våre fremme.

Jeg bestemte meg nok ganske tidlig for at det ikke skulle være slik hjemme hos meg. Jeg skulle ikke ha hjemmelaget julepynt, jeg skulle ikke ha "perlinger" stående som pynt på hylla, og jeg skulle hvertfall ikke ha full kjøleskapet med tegninger.. Det er jo så utrolig rotete.. 

Jeg skulle vel egentlig ha et sånn rent hjem som du ser i interiørmagasinene, et sånt sterilt hjem med blanke overflater og tidsriktig pynt. 

Men så skjedde det noe...

Jeg ble mamma!!!

Og her står jeg i dag med "perlinger" som pynt i skapet. Hjemmelaget julepynt og påskepynt som jeg kunne tenke meg å ha stående fremme hele året og kjøleskapet... Vel se selv!!!! 

Finnes det egentlig noe finere enn det barna har laget selv?? Nei, det tror jeg ikke. Så kjære mamma, nå forstår jeg hvorfor de slitte dorullnissene den dag i dag får plass på hyllen da desember melder sin ankomst.. 

Flere med hjem som er preget av kunstneriske barnehender??

#mamma #interiør #hjemmelaget #pynt 

9 Kommentarer

tvv

18.05.2016 kl. 19:43
Akkurat dette skulle jeg ønske je hadde det i meg som liten, men dessverre var ikke mine foreldre slik. Så jeg har heller ikke samlet på ting som barna mine har laget. Mannen min er sånn som elsker å rydde og kaste ting og når ting har fått stått lenge nok tar han og kaste. Det syns jeg er dumt men det har blitt slik i alle herrens år så jeg har så og si ingenting spesielt som de har laget enn noen julepynt :(

Kaja Jeanette

18.05.2016 kl. 19:48
Tone V.: Det er noe som blir kastet her også altså. Men jeg synes det er hyggelig å samle på noe :) Jeg burde egentlig ordne meg et mappesystem så jeg kunne sortere tegningene etter hvem som har tegnet dem :P

Anki

18.05.2016 kl. 19:58
Kjøleskapet er fritt for alt , men jeg elsker maleriene som gutta har lagd og har fortsatt påskebildene fra barnehagen fremme :P

Det er iallefall sikkert at det unga lager er det fineste man har <3

Kaja Jeanette

18.05.2016 kl. 20:08
Anki: ja, det er det virkelig :)

camillavalent

18.05.2016 kl. 20:00
JA!! :) og for å ikke snakke om perlearmbånd og greier! Det fineste av alt :)

Kaja Jeanette

18.05.2016 kl. 20:08
camillavalent: perlearmbånd og sånne strikkearmbånd, det har jeg noen av ja :P

Emilie-Therese

18.05.2016 kl. 20:44
Jeg har jobbet i barnehage hvor barna gjerne lager både armbånd, smykker, hårpynt, tegninger, kort osv. Jeg har samlet alle i en kasse for å ta vare på dette, de er jo så skjønne! Har da ikke bare fra barna i barnehagen, men også barna jeg har vært turntrener til, og søskenbarna mine :D

Kaja Jeanette

18.05.2016 kl. 20:45
Emilie: så koselig <3

Hverdagslykker

19.05.2016 kl. 08:49
Så herlig! :D Det er noe helt spesielt med det barna lager ja :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits