Når alt stopper opp, men hele verden går videre!

  • 10.05.2016 kl. 19:36

Jeg er en av de som har hele livet inne på telefonen, alt av avtaler legger jeg inn i mobilkalenderes, da har jeg full oversikt til enhver tid, det kommer varsler om jeg ønsker det eller jeg kan med ett klikk komme meg inn i kalenderen for å se hvordan uken ser ut. Det er enkelt og greit, fordi telefonen alltid er med meg. Jeg har tilgang til alle de sosiale mediene jeg bruker, blogg, facebook og instagram på telefonen min, det blir aldri et kjedelig øyeblikk da jeg bare kan klikke meg inn der jeg vil en stille stund. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en aktiv klikker, jeg oppdaterer meg ofte på det som skjer der ute, både viktig og uviktige saker. Jeg hater å kjøre bil uten telefonen min, fordi det er en trygghet at dersom noe skulle skje har jeg hjelpen bare ett trykk unna. 

Ja, jeg har hele livet mitt inne på den telefonen, og jeg digger det!!! 

Helt til nå!!! Nå hater jeg det...

Hele min verden stopper opp, men resten av verden går videre..

For med en telefon som har sagt takk for seg står jeg plutselig her, uten avtalene mine, uten tilgang på sosiale medier, uten tilgang på aviser osv uansett hvor jeg er. Idag kom jeg brått på at jeg hadde en frisørtime en gang før 17. mai, den avtalen hadde jeg skrevet opp i kalenderen min, og frisørsalongen jeg går hos har en genial app hvor man finner timebestillinger og kvitteringer for de timene man har hatt. Problemet er jo at all denne informasjonen er inne på den fordømte telefonen min som ikke fungerer... Så når var den frisørtimen da?? Den var vel ikke idag?? Herregud, tenk om den var idag!!! 

Jeg fikk faktisk Ole-Anders til å ringe ned for å høre når timen var, med en puls som slo raskere enn i motbakken på sykkelturen ventet jeg på svar. BTW da så hater jeg å ringe, så jeg synes det er veldig greit å få noen til å gjøre det for meg.. Vel!! Timen var heldigvis ikke idag, den er på torsdag.. Så nå er det notert bak øret, og den timen går meg hvertfall ikke hus forbi. 

Note to self; bli gammeldags, kjøp en kalenderbok og noter alt der... Den slutter hvertfall ikke plutselig å virke!!!  

Ja, det er godt å ikke være så veldig tilgjengelig hele tiden, men samtidig er det ganske stressende... Verden går videre og man overlever uten telefon, men fy fader så mye enklere det er å faktisk ha den!!!

#livet #hverdag #blogg #teknologi #avhengig 

 

2 Kommentarer

Hverdagslykker

10.05.2016 kl. 20:16
Uff, det er helt grusomt når sånt skjer! Føler med deg..

Tone

10.05.2016 kl. 20:46
Huff det er grusomt når mobilen takker for seg! Det er en grunn for jeg skriver alt på mobil, almanakk og har sånn icloud der alt lagres slik at jeg da bare kan logge på m data eller ipad for å få alt opp ;)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits