Pizza på grillen!

  • 08.05.2016 kl. 18:34

Før vi dro til syden gikk vi til innkjøp av en ny og større grill. Vi hadde bare en liten gassgrill fra før, og ettersom vi har blitt en ganske stor familie med to voksne og tre barn så hadde vi behov for noe større. Vi leste oss opp på tester som var å finne, og vi endte til slutt opp med en Jamie Oliver grill. Og hvorfor det? Den hadde vi ikke lest om i noen tester, men da vi så de hadde tilbud på den på OBS! så ble det ganske interessant, og det som gjorde at jeg ble solgt var det vi fikk med på kjøpet. Nemlig en pizza-stein. Da jeg så den var med så var jeg veldig klar på at det var den grillen vi skulle ha.

I går prøvde vi pizzasteinen og herregud for et resultat.  

En pizzastein er jo ganske enkelt en stein du legger på grillen som gjør at du kan steike pizza der. Vi hadde på tomatsaus, oliven, tomat, løk, hvitløk, spekeskinke, parmesan og mozzarella. Da den var ferdig toppet vi hele greia med ruccola. 

Det ble så godt at du aner ikke. Sprø og god bunn og mye god smak! Perfekt!!! 

Har du grill, enten om det er kulegrill eller gassgrill så anbefaler jeg virkelig å gå til innkjøp av en pizzastein. Denne kommer nok til å bli brukt mye her hjemme i sommer. Fredagspizzaen her hjemme kommer nok til å bli laget på grillen fremover ja. 

Vi har grillet idag også, vi tok til og med et glass vin til maten ute i solen. Så langt er vi veldig fornøyd med grillen. Den blir fort varm, holder varmen godt og ettersom det er fire brennere på den så er det lett å steike det man måtte ønske av mat samtidig. Enkelt å regulere temperaturen. Eneste som var dritt var å montere den, men det skal man jo uansett bare gjøre en gang. 

#grilling #sommerfølelse #deilig #sol #pizza #stein #mat 

5 Kommentarer

Tone

08.05.2016 kl. 18:58
Ser utrolig godt ut :)

Kaja Jeanette

08.05.2016 kl. 19:04
Tone: Ja, ikke sant :)

Janne

08.05.2016 kl. 19:03
åå det så fantastisk ut!

Kaja Jeanette

08.05.2016 kl. 19:04
Janne: Det var virkelig godt :)

Hverdagslykker

08.05.2016 kl. 19:29
Gratulerer med ny grill ;) Pizzastein har vi også, helt genialt! :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits