In loving memory!

  • 08.05.2016 kl. 10:33

Så satt jeg her da!! Helt alene.. Min kjøre lille venn har forlatt meg! Du ville ikke reagere lengre.. Det var en sprekk fikk jeg høre, det dekkes ikke av forsikringen. Det koster for mye. Du har blitt svart. Du blir lagt ned i en skuff, jeg kommer kanskje aldri til å se deg igjen!! Jeg kjenner jeg blir trist! Jeg får litt abstinenser.. Hva skal jeg gjøre nå?? 

Jeg må få meg en ny venn. En finere en, en rosa!! Jeg må finne meg en liten en som faktisk reagerer, en som virker som den skal. Jeg får den ikke idag får jeg høre.. Du må vente!! Den er ikke inne. Den kommer på torsdag!! HVA FAEN????? På torsdag sier jeg.. Idag er det lørdag!! Det er jo 5 dager det, nesten en hel uke!! Hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Panikken slår meg!! Abstinenser!! 

Min kjære kjære sony Xperia Z3. Takk for alt!! Du har vært en god venn. Du har vært pålitelig, men nå har du sviktet. Jeg kan ikke ha en telefon som bare fungerer på den nederste delen.. I går bestilte jeg meg en ny venn! Den kommer på torsdag!! En iPhone 6S, beklager at jeg har sviktet Sony, men jeg falt for fargen!! Og det faktum at jeg har en mac fra før. De er den perfekte kombo!! Jeg beklager Sony.. Men kjær iPhone. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!!! 

 


 

 

2 Kommentarer

Eva

08.05.2016 kl. 10:53
Oi. Helt til torsdag. Det er jammen meg lenge til å det da. Lykke til sier jeg bare. Hehe...

Kaja Jeanette

08.05.2016 kl. 11:05
Eva: Jaaa, det er veldig lenge til. Har logget inn på min instagram på Ole-Anders sin telefon liksom :P hahahah

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits