Min ønskeliste!

  • 07.05.2016 kl. 20:56

//Innlegg i samarbeid med rabble//

Dersom jeg kunne få alt jeg ønsket meg hadde listen blitt ganske lang, ja egentlig vet jeg ikke helt om jeg hadde klart å skrive listen. Hvor begynner man?? 

Da jeg fikk mail fra rabble.no med denne ukens lille "utfordring" så ble jeg utrolig glad. Den passet meg faktisk veldig bra, og jeg fikk lyst til å begynne å lete med en gang. Jeg elsker nemlig å klikke meg gjennom sider på nettet, finne ting jeg ønsker meg og lagre bilder for inspirasjon til senere. Så da oppgaven var å lage en ønskeliste satte jeg i gang med det samme. Jeg endte opp med en lang liste etterhvert, men her vil jeg dele mine tre absolutte favoritter. 

 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har kjøpt veldig mye klær på nelly.com. Og denne kjolen her passer meg perfekt nå om dagen. Jeg har fått helt dilla på lange kjoler etter at jeg kom hjem fra syden, og jeg likte virkelig knytedetaljene på denne. 

 

 

Har du hørt om nettsiden eleven.no?? Dette er en nettside jeg virkelig har fått øynene opp for etter at jeg ble rabbleambasadør, de har så mye forskjellig innen sminke, parfyme og produkter innenfor hår- og hudpleie. Her er jeg sikker på at alle kan finne noe de liker. Denne lipglossen i fargen Devotion står på min ønskeliste. Fargen jeg ønsker meg kan dere se på det lille bildet under selve lipglossen. Jeg digger den knall røde fargen <3


Sist men ikke minst har jeg funnet noe innenfor interiør som jeg ønsker meg. Denne stilige hånden fant jeg på room21. Her har de alt fra lyslykter til møbler. Denne hånden her hadde passet perfekt i hyllen som vi skal lage og henge på den blå veggen vi har i stuen. Jeg synes rett og slett den er skikkelig kul. Noe helt annet enn alt det andre jeg har her hjemme!! 

Hva synes du om ønskelisten min?? Noe av det du likte, eller ikke likte kanskje?? 

Klikk på bilder under her for å komme direkte til rabble.no sin side slik at du kan finne rabattkoder til DIN favoritt nettside!! 

 #rabattkoder #rabble #ramba #ønskeliste #nelly #room21 #eleven #blogg
 

5 Kommentarer

Maren

07.05.2016 kl. 20:59
Jeg kan godt kopiere ønskelista de, fine ønsker, digger den hånden:)

Sofie-Amunda

07.05.2016 kl. 21:44
Så mye fint :)

Tone

07.05.2016 kl. 23:05
Flotte premieønsker ;)

Janne

08.05.2016 kl. 00:16
åå så masse fint! Likte den leppestiften :D

Hverdagslykker

08.05.2016 kl. 19:34
Så mye fint! :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits