Er det feil å si at alt er perfekt??

  • 28.04.2016 kl. 22:06

Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal begynne dette innlegget egentlig, det blir liksom så "ååå vi har det sååå fint.. Barna våre er så snille, og alt går som en drøm" men så er det jo faktisk sånn at det er akkurat sånn det er.. Emmeli er den perfekte storesøster, hun passer på Nathalie, tar henne med for å se på show på scenen, og de leker sammen på lekeplassen og i bassenget. Storm Aleksander takler denne turen så mye bedre enn jeg hadde trodd, han storkoser seg i solen, han sover godt i vognen sin, og er blid som ei sol hele dagen. Det er rett og slett fantastisk!! 

For ja, vi er heldige, vi har 3 barn som ikke gjør så mye ut av seg, de setter pris på at vi kan ha denne turen sammen, og vi storkoser oss som familie. Idag har vi vært ved bassenget, vi har gått en liten tur langs vannet, sett i byen og lekt på lekeplassen. Vi har spist is, handlet inn litt mat til kjøleskapet, spist middag ute på restaurant, og avsluttet hele dagen med disco for barna. Jentene danset og koste seg, lo og ble svette.

Nå er alle tre i seng, slitne etter en lang og deilig dag. Vi voksne sitter ute på verandaen, drikker baileys, ser på solnedgangen, og hører på livet fra de andre gjestene på hotellet. 

Det er rett og slett fantastisk!!

Jeg var spent på hvordan det ville være å dra på sydentur med barn, jeg er vant med å ligge i solen hele dagen, og bare tenke på meg selv, men vet du hva?? Dette er faktisk 1000 ganger bedre!!!  

#ferie # perfekt #syden #familie #tur #reise  #blogg

4 Kommentarer

Irene

28.04.2016 kl. 22:27
Så utrolig fine bilder :)

Ser at dere koser dere masse og det er godt å høre at turen går mye bedre enn dere forventet :D

camillavalent

29.04.2016 kl. 00:30
Overhode ikke feil - da er det bare en ting å gjøre: Len deg tilbake og nyt!! Unner dere det!:)

Henriette Celin

29.04.2016 kl. 10:18
Så godt å høre at alle koser seg og har det fint der nede. Herlige og fine bilder :-D

Aktiviteter på dagen og show på kvelden, er veldig greit for både store og små. Husker bare i sommer da jeg, pappa, og søsteren min var i Rhodos. Da var det Stretching på morgenen, Yoga noen av formiddagene, og show hver kveld. Morro ;-)

Tone

01.05.2016 kl. 07:39
Ingenting er bedre at søskenflokken er så snille og greie med hverandre <3 kos dokke masse :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits