Snart klar - Tror jeg!
 • 26.04.2016, 11:41

Idag føler jeg at jeg løper rundt meg selv Jeg er så redd for å glemme noe som vi virkelig må ha med. Jeg har sett gjennom koffertene sikkert 100 ganger nå, og jeg er 100% sikker på at jeg har fått med solkrem, mat til Storm Aleksander, badetøy og toalettsaker. Jeg er ganske sikker på at det er det viktigste. Og jeg tror jeg har fått med alt annet også.. Men det er så typisk meg å glemme igjen noe. 

Phu!! Jeg kjenner jeg må sette meg ned litt, samle tankene mine og gå systematisk over alt en gang til. Det skal pakkes både til i kveld og i morgen tidlig for oss alle sammen, vi skal sove på hotell i natt. Og det skal pakkes alt vi trenger for en uke i sol og varme. Det skal pakkes ned litt underholdning til flyturen, og viktigst av alt, det skal pakkes smart. Alt skal jo få plass i bilen, og vi skal ikke overskride vektgrensen på bagasjen. 

Herregud som jeg gleder meg, men herregud for et stress. Nå kan jeg ikke sitte her lengre, jeg må opp fra sofaen og få sett gjennom og pakket resten. Storm Aleksander sover i senga si nå, og Nathalie er med Ole-Anders for å kjøre Neo til svigers, de skal passe han denne uken! 
Follow

 • Publisert i Reise • Hverdagslykker

  26.04.2016 kl.11:47

  Puh, blir reint stressa på deres vegne jeg også! De har garantert butikker dit dere kommer, så er det glemt noe, så får du kjøpe det når dere kommer ned :) Høres uansett ut som du har tenkt nøye igjennom det dere har med, så det går sikkert bra :D Kos dere masse <3

  Kaja Jeanette

  26.04.2016 kl.11:53

  Hverdagslykker: Merker veldig godt at det er noe helt annet å dra med små barn :P Jeg har aldri vært i syden med barn før, så kjenner jeg blir litt stressa, haha :P Meeen, vi skal kose oss vi, og som du sier så får man vel kjøpt det meste der nede :)

  Anki

  26.04.2016 kl.12:15

  Huska bleier nå da ? Hørt det skal være dyrt lengder syd ;)

  Kaja Jeanette

  26.04.2016 kl.12:51

  Anki: Både bleier og badebleier til Storm Aleksander er med :) En hel haug faktisk :P hehe

  Eva

  26.04.2016 kl.12:37

  Husk feber måler og febernedsettende. Badebleier og vanlige bleier. Er så dyrt der nede. Et teppe til Storm Aleksander på flyet kan også være greit. Kan bli litt kaldt der hvis han sovner. Og du har lov til å ha med barnemat på flyet, altså flytende. Så vi hadde med ferdig blandet mme som de bare varmet på flyet for oss og noen smoothier. Fredrik var bare 8 mnd når vi reiste da men. Dere har jo den lille vogna til å ha med inn på flyplassen også og det er bra for ellers tenkte jeg på den ergo bæresele.

  Kaja Jeanette

  26.04.2016 kl.12:53

  Eva: Feber måler er pakket, samme med paracet. Bleier er med, teppe, smoothies, grøtpulver, mme, bæresele, maispinner og kopp til å ha vann i.
  Stasj til jentene så de har noe å holde på med på flyet. Alt av klær, håndkler og toalettsaker. Viktigst av alt. pass og reisedokumenter..
  Tror og håper vi har fått med alt vi trenger, og enda litt til :P

  camillavalent

  26.04.2016 kl.13:36

  Ha en riktig god tur - kos dere masse!!:)

  REBECCA HOLDER

  26.04.2016 kl.15:23

  Så deilig at dere skal ut å reise i morgen !! Og det virker som om du har nevnt det viktigste - pluss pass da, selvfølgelig. Kjipt å glemme igjen dem hjemme, haha

  Kaja Jeanette

  26.04.2016 kl.15:59

  REBECCA HOLDER: haha, de er med :P Greit å få med de, alt annet kan man jo kjøpe :P hehe
  Skriv en ny kommentar


  hits