Jeg er en RAMBA!!

  • 15.04.2016 kl. 15:00

// I samarbeid med rabble //

For en stund siden ble jeg kontaktet av ei svært hyggelig dame med navn Caroline, hun spurte meg om jeg kunne tenke meg å bli Rabble - ambassadør sammen med en rekke andre bloggere. Jeg måtte ikke tenke meg om mange gangene før jeg takket ja med et stort smil.. Det det går ut på er rett og slett at man hver uke får et tema man skal skrive om, Rabble er en nettside som samler tusenvis av rabattkoder som kommer DEG til gode da du skal handle på nett. En liten tur innom rabble og du kan spare masse penger på din nettshopping. Hvem vil vel ikke spare penger?? 


 

Ved å poste innlegg i samarbeid med Rabble og dele disse rabattene med dere så er man som Rabble -ambassadør, eller Ramba om du vil, med i trekningen av fine premier hver uke. Det er like spennende hver mandag da man får mailen med det nye tema og vinnerene fra uken som gikk. Ikke bare kan man vinne forskjellige ting, men man får også muligheten til å oppdage flere forskjellige blogger.

Jeg liker veldig godt å være en Ramba, det er 100 % på dine premisser og du deler ikke noe du ikke selv ønsker.. Det gir deg muligheten til å tilpasse innleggene til din egen blogg og dine lesere.. 

Har du lyst til å bli en Ramba du også?? Det har du muligheten til nå. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn HER, fylle ut søknadsskjema og krysse fingrene. 

Er det noen blogglesere fra Sverige eller Danmark som leser dette? Ikke fortvil, Rabble har en nettside for dere også.. Den svenske nettsiden finner du her, og den danske nettsiden finner du her... #rabble #ambassadør #annonse #blogg

4 Kommentarer

Henriette Celin

15.04.2016 kl. 15:23
Et bra innlegg! Er selv Rabble ambassadør, og syntes også det er både spennende og gøy (:

Tone

15.04.2016 kl. 15:35
Knallbra innlegg for Rabble :) og flott bilde av deg <3

Irene

15.04.2016 kl. 17:46
Så gøy at du også er Rabble Ambassadør :)

Jeg visste ikke at du var det :)

Jeg syns det er veldig gøy å være med i Rabble og blogge for dem :D

Hverdagslykker

15.04.2016 kl. 18:58
Oi så spennende! :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits