Inspirasjon i alle verdens hjørner!

  • 06.04.2016 kl. 11:24

Inspirasjon betyr "å puste inn og bli fylt med ånden av guder"

//Innlegg i samarbeid med rabble// 

Inspirasjon finnes over alt, for noen er inspirasjon en blomst langs veien, for noen er inspirasjon en pent presentert rett på middagsbordet. For noen er inspirasjon  å se fine farger på kveldshimmelen. For noen er inspirasjon å se vårnyhetene i butikkene. 

Det finnes inspirasjon i alt vi kan se, høre eller lukte. 

Jeg synes noe av det mest inspirerende er å reise. Det å få oppleve andre kulturer og andre klesstiler. Jeg finner inspirasjon i nye matretter, fin natur og levende bilder. Jeg finner inspirasjon i de vakreste blomstene, de roligste omgivelsene og de herligste luktene. 

For meg er inspirasjon noe som får meg til å smile, noe som får meg til å ville utforske. Noe som gir meg lysten til ta et steg ut av komfortsonen min. 

Når jeg er ute å reiser, om det bare er i en større by her i Norge eller om det er i et annet land så liker jeg tanken på at ingen kjenner meg, jeg kan kle meg akkurat som jeg vil uten å tenke på hvem som ser meg, jeg kan pynte meg litt ekstra uten at jeg synes det blir rart. Jeg kan være meg..  

Jeg liker veldig godt utvalget som nelly.com har på klær og sko. Da jeg ser på siden deres så finner jeg nesten alltid noe som jeg liker. Med rabattkoder fra rabble blir det også litt billigere å klikke hjem det som ligger i handlekurven hos nelly.com. 

Noe av det jeg gleder meg mest til da vi skal til Berlin i sommer er å se hva byen har å by på av historie, smake maten, drikken, se menneskene, kjenne på livet. Jeg gleder meg til å bli kjent med byen. Jeg gleder meg til å bli kjent med hele verden!! 


I want to see the world!
 

Jeg og Ole-Anders snakket her om dagen på at vi ønsker å ha muligheten til å ta to turer hvert år, en med barna og en bare vi to. Dersom vi skal få til dette må vi spare penger gjennom hele året, men med rabattkoder og gode tilbud fra rabble så kan vi spare masse penger da vi bestiller reise fra expedia.no.  Her har man muligheten til å bestille både fly og hotell sammen, det liker jeg veldig godt dersom man skal reise ut av landet. Jeg liker også å se hva Norge har å by på, og da synes jeg det er fint å se hva rabble har å tilby av rabattkoder hos hotels.com. Da man har flere sider man kan søke fra finner man mange flere reisemål og man kan være heldige å spare masse penger. 
 

 

 

 

 

3 Kommentarer

facelessfashiion

06.04.2016 kl. 11:57
så fine bilder :)

Elena

06.04.2016 kl. 13:29
Jeg får også mye inspirasjon fra å reise og se nye steder! Fantastisk! :)

Kaja Jeanette

06.04.2016 kl. 13:29
Elena: Jeg håper jeg får se mange flere steder i fremtiden, både små og store :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits