Litt er lov!

  • 30.03.2016 kl. 09:41

 

Da jeg er på farten, de gangene jeg må handle før jeg kan lage middag eller dersom jeg har lyst på noe godt synes jeg det er utrolig enkelt å ha en liten bar i veska eller i skapet på kjøkkenet. Nor jeg kan spise som ikke ødelegger matlysten, men som samtidig får roet magen noe nhakk og sørker for at jeg ikke blir hangry. Noe jeg kan spise med god samvittighet, noe jeg kan velge fremfor sjokoladen som frister med ved kassa på butikken.. 

//I samarbeid med trybe//

Via Trybe har jeg vært så heldig å få prøve ur to forskjellige müsli-barer, den ene er med karamell, og den andre med peanøtter og sjokolade. Havrekjeks og melkesjokolade med smak av karamell: Det er jo ingen hemmelighet at jeg er svak for karamell, og det var denn jeg prøvde først av de to. Etter første bit var jeg i himmelen, den var bare helt vanvittig god. Karamellsmaken var tydelig samtidig som den ikke ble for sterk. Den var virkelig god. Stærrelsen på baren synes jeg også var helt topp, den er ikke så stor at jeg blir mett av å spise den, men den er stor nok til at jeg klarer å vente på middagen. 

Melkesjokolade og peanøtter: Den er ikke noe mindre god enn den med karamell, det kan jeg love. Den hadde en akkurat passe søt og herlig smak, en god konsistens som gjorde at jeg fikk lyst på mer. Også denne hadde en perfekt størrelse. 

Disse kan jeg fint ha i vesken dersom jeg skal ut på noe, eller jeg kan bare nyte de til en kopp kaffe. Litt er lov sier pakningen, og disse inneholder bare 99 kcal, og det synes jeg er innafor. 

5 Kommentarer

Benedicte Arntzen

30.03.2016 kl. 11:01
så deilig!! ha en fin dag <3

tvv

30.03.2016 kl. 11:25
De er knallgode ;) liker best den med rosa skrift ;)

Terje og Yvonne

30.03.2016 kl. 12:47
Så herlig! :D Har ikke prøvd de enda, men tenkte å kjøpe på butikken i dag ^^,

Iselin Renée

30.03.2016 kl. 16:01
Den med smak av karamell hørtes jo fantastisk ut :)

Irene

30.03.2016 kl. 18:35
Ser veldig gode ut :)

Faktisk så er sånne barer veldig fine :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits