Ukens blogg: Hvem vant??

  • 25.03.2016 kl. 15:28

Nå er det fredag igjen, det er en uke siden jeg postet ukens blogg innlegget, og det er påtide å fremsnakke de to bloggene som jeg likte aller best. Aller først vil jeg bare takke alle dere som meldte dere på, jeg har vært innom alle bloggene og lest, det er virkelig mye som er bra og jeg kan med en gang avsløre at det er flere av bloggene jeg kommer til å besøke igjen... og igjen... og igjen.. 

Jeg synes egentlig det var både lett og vanskelig å velge ut bare to blogger, lett fordi det var to blogger som skilte seg ut på en positiv måte, en som jeg har fulgt en god stund allerede, og en ny som herved har fått en ny leser. Vanskelig fordi det var mange bra, og det var hvertfall ett par til jeg egentlig ville hatt med på denne listen. Det er mulig at jeg må sette i gang ukens blogg igjen senere, slik at jeg kan få velge ut litt flere.

Uansett nå til vinnerene, og det ble....

*Trommevirvel*  

MISSMOMMY

Kjære kjære deg!!! Jeg har lest bloggen din lenge og det jeg liker spesielt godt med din blogg er at det er så god variasjon i innleggene. Du skriver om alt fra oppskrifter til mammalivet til de innleggene som fester seg litt ekstra hos meg, de litt dypere innleggene som gjør at man blir ekstra kjent med deg, og som gjør at man kjenner igjen seg selv så veldig.. 

Du har alltid mange fine bilder i innleggene dine, både bilder du har tatt selv og bilder som supplerer teksten i innlegget ditt utrolig bra. Du poster overraskende mange innlegg noe som først og fremst overrasker meg noe helt vanvittig, hvordan får du tid til det?? Det gleder meg også veldig mye at du skriver så mye som du gjør, det er stort sett alltid noe nytt å lese da jeg klikker meg inn på bloggen din, og det liker jeg veldig godt.. 

Vil du lese en blogg med varierte innlegg, en blogg med fine bilder, god humor, inspirende og ekte tekster. Da foreslår jeg at du tar deg en tur innom Missmommy. Jeg kan nesten garantere at du ikke kommer til å finne noe du liker.. 


Foto av: Missmommy.blogg.no
 

Da det er sagt så var det ganske vanskelig å finne et bilde av deg som jeg kunne legge ved i dette innlegget, men jeg fant derimot et utrolig vakkert bilde som jeg håper det er greit at jeg la ved. 

 

Så var det den andre bloggen jeg har valgt ut denne gangen.

MAKE OR BREAK

Make or break, bloggen til Eva fanget interessen min med en gang jeg klikket meg inn på den. Det var et design som jeg ikke ser så alt for ofte som lyste mot meg, et design som gjør at akkurat denne bloggen skiller seg ut fra mengden. 

Kjære Eva. Bloggen din har et oversiktlig design, et design som er preget av farger, foto og inspirasjon, med andre ord, alt jeg tiltrekkes av. Ved å se på bloggen din kommer det tydelig frem at du er en kreativ sjel, det er gjennomførst, ryddig og vakkert. Du har en god blaning av egne verk og inspirasjon du har funnet hos andre. Du har mye bilder som jeg føler viser til et tema, de gode bildene dine gjør på den måte at man ikke har behov for så mye tekst, de snakker for seg selv. Takk for at du har en blogg som gir meg et herlig avbrekk i en ellers så travel mammahverdag!! 

Er du ute etter en blogg som inspirerer i hverdagen, en blogg med mye og fine bilder. Da anbefaler jeg deg å klikke den inn på bloggen til EvaFoto og Styling av EVA - Make or break

Håper dere likte de to bloggene jeg har valgt ut denne gangen, og jeg håper dere to flotte bloggere synes det er greit at jeg la ved bildene jeg gjorde i innlegget. 

 

4 Kommentarer

Merethe Høili Johansen

25.03.2016 kl. 16:00
WIIII så gøy, EVAAAA <3 <3 <3 veldig fortjent begge to, fantastiske blogger :D

tvv

25.03.2016 kl. 17:14
Veldig fine bloggere - gratulerer så masse til dem :)

Eva

26.03.2016 kl. 00:07
Yeey, tusen takk for hyggelige ord! Veldig gøy å høre at jeg inspirerer, da dette er hovedmålet mitt for bloggen :)

Hverdagslykker

26.03.2016 kl. 20:27
Så morsomt med blogger som denne! Den ene du nevner er jeg fast leser av, den andre må jeg ta en tur innom nå!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits