Hva er vår for meg??

  • 18.03.2016 kl. 17:57

Vi er nå godt i gang med mars måned, solen har varmet oss i noen dager og jeg kjenner virkelig at vårfølelsen er her. Jeg kjenner det sitrer i kroppen, jeg elsker den følelsen av at solen varmer meg i ansiktet da jeg kjører bil, det å kunne drømme seg bort til grønne sletter, blomster som spirer og fregner på nesen.. ÅÅ, som jeg gleder meg!!

Våren for meg betyr varme, glede og latter. Det betyr lysere farger, det betyr is ute i solen, det betyr solbriller og farge i kinnene. Det betyr lyst hår, det betyr noen lag mindre med klær, det betyr lave sko.. Det betyr at jeg ikke trenger å fryse lengre, det betyr en ny og spennende tid for barna, det betyr blomsterplukking, raking i hagen og det betyr planting av blomster.. 

Våren er en av de årstidene jeg liker best av alle. Det er liksom en ny start på en måte... Det å se endringene som skjer i naturen, fuglene som kvitrer om morgenen.. Det er rett og slett fantastisk.. 

Sammen med vår og lysere tider så kommer det også nye trender, det kommer et behov for å bytte ut ullgenseren med noe lettere, det kommer en tid hvor man er på utkikk etter nye antrekk. Det er en tid hvor barna her hjemme trenger mye nytt, de vokser jo så fort, og alt fra klær til sko må skiftes ut. Jeg er veldig glad i å handle på nett, og litt rabatt er heller ikke å forakte, derfor tar jeg meg alltid en tur innom rabble.no for å sjekke ut tilbudene. Har du barn som trenger litt nytt også? Da kan du nå gjennom rabble.no få 25% avslag hos ELLOS på barneklær og barnesko ved å bruke rabattkode fra rabble, den finner du HER

Skulle du trenge noen nye sko selv også, så kan rabble også friste med 20% avslag på alle sneakers hos ELLOS ved å bruke rabattkoden du finner HER. Litt rabatt både til mor og barn. Det er vel ikke å forakte.. 

Under ser dere noen av mine sneakers favoritter fra ELLOS. 

Sammen med vår, lysere tider og farge i ansiktet kommer også behovet for lettere sminke, via rabble får du nå hele 20% på hele utvalget til BareMinerals hos nettbutikken ELEVEN, for å benytte deg av tilbudet, klikk HER. BareMinerals er en sminke som er lett på huden, den gir et naturlig reaultat og ikke minst den er bra for huden, den tetter ikke porene slik som mange andre typer sminke gjør. Jeg har selv brukt mineralpudderet fra Bare Minerals og er veldig fornøyd med det. Jeg har lenge slitt med at jeg får uren hud på haken dersom jeg bruker flytende foundation, men det får jeg altså ikke med sminken fra BareMinerals. 

Da solen kikker frem og begynner å varme så får jeg veldig behov for å bytte ut noe i garderoben min, jeg lengter etter å kvitte meg med ullsokker, tykke gensere og bukser med skjørt, kjoler og topper. Jeg får lyst til å kle meg i lyse farger og småsko. Dersom du skulle ha behov for å oppgradere garderoben litt kan jeg anbefale deg å ta en tur innom LaRedoute og sjekke utvalget de har, der får du via rabble nå 200 kr i rabatt dersom du handler for 600kr, og i tillegg får du fri frakt. Alt du må gjøre er å bruke denne rabattkoden; Klikk deg inn HER for å finne rabattkoden og sjekke utvalget. 

Noen av mine favoritter fra LaRedoute ser dere under.  

Til våre danske venner; Nå har rabble også opprettet en dansk side. Dersom det skulle være av interesse for deg så klikk på bildet under for å komme direkte til siden.. 

Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no 

 

4 Kommentarer

Irene

18.03.2016 kl. 18:17
Jeg også elsker våren :)

Er så glad for at man nå snart kan bruke solbriller, lavere sko og mindre klær, gleder meg til jeg kan dra på jobb om morningen, kun i cardigan :D

Kaja Jeanette

18.03.2016 kl. 18:18
Irene: Ja, jeg ser virkelig frem mot den varmere tiden som kommer :)

Hverdagslykker

18.03.2016 kl. 19:06
Våren er virkelig min favoritt-årstid også! Fine sko og antrekk du har funnet frem her forrsten :)

tvv

18.03.2016 kl. 22:14
Jeg elsker vår og sommer :) Fine innlegg - nå kan jeg bare drømme om vår og varme og lette klær og alt ❤️

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits