I want to...

  • 12.03.2016 kl. 09:38

Et lite pust i bakken, en liten avkobling, en liten stund hvor jeg bare kan tenke på alt jeg har lyst til å gjøre her i huset vårt. En liten stund hvor jeg bare kan være meg!!

Jeg har så mange tanker om hvor jeg vil, hva jeg har lyst til å få til, endringer jeg vil gjøre!!! Det er så mye, og det er dyrt... 

Vi har et lyst og fint hus, det er inbydende, ja hvertfall da det er ryddig. Det er huset vi forelsket oss i med en gang da vi var på visning.. Allikevel så føler jeg nå at det trenger noe nytt. Jeg vet at drømmen om å bygge nytt hus ikke er overkommelig enda, derfor vil jeg gjøre det beste ut av det vi har. Jeg vil ha inn litt farger på veggene, jeg vil endre på kjøkkenet og jeg vil gjøre hagen til en idyllisk plass for både store og små. Jeg vil sette mitt eget preg på huset. Det høres kanskje rart ut i og med at vi har bodd her i snart 3 år, men etterhvert som man blir eldre så endres også smaken, det har det hvertfall gjort hos meg..

Nå er jeg klar for å komme i gang her. Jeg har jo allerede fortalt dere at jeg har et lite miniprosjekt, det er det første jeg skal ta tak i. Maling kjøpte jeg i går, og jeg håper egentlig at jeg kan komme i gang allerede i morgen. Idag er jeg alene med Storm Aleksander og Nathalie så da blir det vanskelig å få til. 

En så lenge skal jeg kose meg med BoNytt. Finne litt inspirasjon. 

 

 

Ha en fin lørdag alle sammen <3 
 

#Hjem #Hage #inspirasjon #bonytt #interiør #maling

10 Kommentarer

Thea Linni

12.03.2016 kl. 09:41
Ha en herlig lørdag pene du!<3

xplor

12.03.2016 kl. 09:43
Lykke til med inspirasjonsjakten, og god helg :-)

Kaja Jeanette

12.03.2016 kl. 09:43
xplor: Tusen takk :) God helg <3

tvv

12.03.2016 kl. 09:54
Det skjønner jeg godt du ønsker :) Jeg og ønsket det da jeg flyttet inn med mannen min som nettopp hadde kjøpt rekkehuset her. Jeg ønsker etterhvert og pusse det opp slik at det blir mer lyst og trivelig og noe som jeg er med på å bestemme hvordan jeg vil ha det. Og jeg har vært super heldig som har en mann som er hjemme 4 uker om gangen, og har tid til alt oppussingen i hjemmet. Nå er det ikke mer han kan gjøre heller hehe blir rastlaus han når han ikke har mer prosjekter å gjøre ;)

Kaja Jeanette

12.03.2016 kl. 10:09
Tone V.: Da er det bare å flytte så dere kan begynne på nytt :P Neida :P haha
Det er veldig gøy å gjøre noen forandringer da :) Og vi var heldige for vi kjøpte et gammelt hus som var nyoppusset, de hadde nesten ikke bodd noe i huset etter at det var pusset opp. Men det er noe med at da man ikke gjør det selv så blir det ikke 100% sånn man vil ha det, og når man har bodd litt i huset så ser man jo også hva man vil ha annerledes :)

tvv

12.03.2016 kl. 10:20
JA hetl klart det ;) noe helt annet når dere selv har valgt ut f. eks. fargen, interiøret osv osv. Blir da på en måte 100 % dere <3

Charlotte Tunes

12.03.2016 kl. 10:53
Jeg skjønner godt hva du mener! Dessverre må jeg vente til jeg ikke lenger er student, haha! Da kan jeg i det minste bruke litt penger på interiøs osv, det kan jeg ikke nå :-) Ha en fin helg!

Kaja Jeanette

12.03.2016 kl. 11:18
Charlotte Tunes: Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å lage ting selv egentlig, det er nok mye penger å spare om man gjør det..

Irene

12.03.2016 kl. 11:39
Jeg skjønner veldig godt at du vil ha forandringer :)

Ikke rart det, sånn er det selv med meg i min leilighet, den er ikke stor, men ofte jeg føler for å forandre litt på interiøret :)

Vegger og sånt, kan jeg ikke male uten tillatelse, så det står jeg over, det er hvitt her og det passer fint :)

Ha en nydelig lørdag :)

Henriette Celin

12.03.2016 kl. 12:02
Smaken endrer seg med årene ja. Sånn er det med nesten alt ;-)

En idyllisk hage hørtes koselig ut (: du får kose deg med BoNytt, og ha en god lørdag :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits