Kaffen i boks!

  • 26.02.2016 kl. 09:33

Hei og god morgen!!

Husker dere jeg sa at jeg skulle bestille meg Nespresso kapsler?? De fikk jeg i posten i går. Så nå har jeg fylt opp krukken, det er jo ikke bare god kaffe, det ser bra ut på benken også. Ser dere den lysegrønne med mønster på?? Den smakte jeg på rett etter at jeg hadde stått opp, og jeg tror faktisk det er en av mine favoritter. Den synes jeg var skikkelig god. Angrer skikkelig på at vi bare bestilte ett rør, men er alltid litt skummelt å bestille opp mye av noe man ikke har smakt synes jeg. Tror kanskje vi må bestille noen rør til før den går ut av produksjon. 


 

Vil jo tro det er flere enn meg som har slike kapsler i hus, eller jeg vet det er det. Så jeg lurer egentlig på hvordan dere oppbevarer deres kapsler?? Alltid gøy med noen nye ideer, jeg hater nemlig at kapselrørene flyter rundt!

Ha en fin dag da dere fine <3 

 

6 Kommentarer

26.02.2016 kl. 09:40
Herlig med mye kapsler ! Jeg måååå få

Bestilt også! Jeg pleier å ha de i en glass krykke selv:) det er jo så

Flotte å se på:) hihi! Ha en god dag og nyt helgen din;)

Kaja Jeanette

26.02.2016 kl. 09:57
Missmommy: Ja, det er veldig flott å se på, helt til krukken er nesten tom :P haha!!!

Uff jeg som egentlig sverger til traktekaffe... andre kopp med kapselkaffe er nå på vei ned *ler* latskapen lenge leve...

Tone

26.02.2016 kl. 09:47
Så fint det ble i glasskurkken :) jeg har ikke sånn maskin. Jeg har en sånn nescafe sin som bruker de der litt større runde kapsler. Maskinen er herk å bruke fordi bruker jeg sånne drikk med to kapsler må jeg måle opp vann for hver kapsel. Er bare mer ork enn kos ;)

Kaja Jeanette

26.02.2016 kl. 09:48
Tone: Vi hadde en sånn før, men den målte opp vannet selv. Men skal innrømme at jeg liker den maskinen vi har nå bedre ja :P

Constanza Marcela

26.02.2016 kl. 12:44
Herlig <3 ønsker deg en utrolig flott helg <3 kos deg masse =)

Hverdagslykker

26.02.2016 kl. 13:27
Nespresso har utrolig mye god kaffe! Vi har Nespressobutikken her, og jeg er ofte innom og prøver de nye limited edition som de lanserer i ny og ne. Den grønne med mønster som du skriver om samt den rosa med mønster som er i butikken nå, er mine favoritter! Mmm.. Fikk lyst på en kopp nå ja!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits