Treningsmotivasjon!

  • 11.02.2016 kl. 14:47

På toppen av min listen over treningsmotivasjon finner dere en teknisk duppedings. En ganske flott duppedings faktisk.. Klokken min er av merket polar og modellen heter m400. Den har innebygd skritteller, en form for bevegelsessensor som merker seg om jeg ligger, sitter, står, går eller løper og som er veldig flink til å varsle meg dersom den synes jeg skal få rumpa opp av sofaen Den forteller meg også hva den forventer av meg i løpet av en dag, altså hvor mye den synes jeg skal stå, gå og løpe.. Om morgenen kan den fortelle meg hvordan søvnen min har vært og dersom jeg setter på et pulsbelte så kan den jammen fortelle meg hvor høy puls jeg har også, og det er nettopp det som gjør den til den ultimate treningsvennen. 

Jeg har hatt en polar klokke tidligere også, og den ble flittig brukt sist gang jeg var medlem på et treningssenter. Det var den som fikk meg til å pushe meg litt ekstra, og det var stor nedtur den gangen jeg glemte den igjen hjemme. Så nå er jeg mer enn klar for å teste  ut denne fine klokken på treningssenteret i ettermiddag, og det  som er så fint er at denne glemmer jeg ikke av, for den sitter nemlig på armen min hele tiden.. Det er jo veldig gøy å se hvor mange skritt jeg tar i løpet av en dag. 
Nå skal jeg ta med meg treningsmotivatoren min inn på kjøkkenet og begynne med middagen! 

 

 

4 Kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

11.02.2016 kl. 17:08
Har en sånn selv. Veldig praktisk å ha egentlig! Litt gøy å følge med også!

Kaja Jeanette

12.02.2016 kl. 09:06
cheerchrissy.blogg.no: Jeg digger den :)

Irene

11.02.2016 kl. 21:08
Sånn klokke kunne jeg absolutt tenkt meg å investere i :)

Hadde vært spennende å hatt på seg denne i forbindelse med en hel dag på jobben :)

Kaja Jeanette

12.02.2016 kl. 09:06
Irene: Om du bare skal bruke den på jobb, for å se hvor mye du beveger deg i løpet av en dag så kan du jo sjekke ut aktivitetsarmbånd også :) Både fitbit og polar har veldig gode aktivitetsarmbånd :) Det er litt mindre på armen, og har god skritteller :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits