Workout done!!

  • 08.02.2016 kl. 19:42

Vel nå har jeg gjort noe jeg trodde jeg ikke kom til å gjøre, jeg tror til og med jeg har nevnt det her på bloggen også.. Jeg har meldt meg inn på treningssenter, jeg som har vært så på at hjemmetrening er det eneste jeg får til, og det som er best for meg... Vel en dag her sist uke så våknet jeg og tenkte at jeg ville begynne å løpe igjen. På lørdag meldte både jeg og Ole-Anders oss inn på Espern, som er et treningssenter i Hamar, og idag har vi vært der og hatt vår første treningsøkt. Vi løp først i 30 minutter og så tok vi litt styrke på beina. Det ble ikke en lang økt i dag, men det var utrolig godt å komme i gang.. Jeg kjenner allerede nå at jeg kommer til å være støl i morgen! 

Vi var så heldig at barna kunne være her hjemme og bli passet av tanten sin idag, så da hadde vi muligheten til å dra sammen. På torsdag har vi planer om en økt til, og da skal vi prøve ut barnepassen som de har på treningssenteret. Veldig spent på hvordan det går, og dersom det går bra med Storm Aleksander så kommer jeg nok til å benytte meg av den på dagtid sånn at jeg kan trene litt da også.

Jeg kommer definitivt ikke til å legge vekk yogaen jeg driver med her hjemme, men det skal bli veldig godt å trene litt annet også... 


Det er jo ikke rart at jeg har lyst til å trene da jeg har så kul tights og så freshe sko!! Tightsen fikk jeg av Ole-Anders for en liten stund siden, og skoene de var jeg å kjøpte i dag. 

4 Kommentarer

Constanza Marcela

08.02.2016 kl. 19:53
flinke <3

Hverdagslykker

08.02.2016 kl. 20:16
Så sporty! Flinke dere er :D

Yvonne & Terje med 4beinte

08.02.2016 kl. 20:18
Så flink du er (:

Irene

08.02.2016 kl. 22:11
Så utrolig bra at du har begynt å trene :)

Jeg er såpass heldig at jeg er så aktiv på jobb med at vi er ute på trilletur og det er styrke i å trille vogn og hvert fall i bakker :P

Men du er kjempe flink du altså :D Likte også tightsen din veldig :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits