I`ll kickstart my day!!
 • 06.02.2016, 15:09

De siste dagene har jeg gitt meg selv en skikkelig sur start på dagen.. Målet er å bedre immunforsvaret mitt, og etter hva jeg har lest så skal man visst gjøre dette ved å drikke varmt vann med sitron hver morgen.. Så det har jeg altså gjort.. Nei, det er ikke sånn veldig godt, men det går greit.. Det er liksom ikke vondt heller om dere skjønner.. 

 
Vannet skal være varmt, men det skal ikke koke, grunnen til at det skal være varmt er at kroppen bruker mindre energi på å fordøye det da det er varmt. Man skal også bruke ferske sitroner, gjerne økologiske, altså ikke sitron fra flaske.. Uten at jeg skal si det helt sikkert så vil jeg tro dette har å gjøre med tilsetningsstoffer som er i de flaskene. 

Da jeg begynte å lese om sitronvann så så jeg jo fort at det har ganske mange andre positive egenskaper enn bare å booste immunforsvaret med c- vitaminer. Sitronen inneholder også kalium, og det stimulerer hjernen og nervesystemet, det må vel være positivt på morgenkvisten.. C- vitaminene som er i sitronen øker også opptaket av jern i kroppen, og det er veldig viktig kanskje spesielt for kvinner. 

I tillegg til dette så hjelper sitronvannet med å fjerne gifter fra kroppen, det blir rett og slett en liten rens, og det kan hjelpe dersom man er plaget med oppblåst mage. En annen effekt er at huden renses fra innsiden, hvem liker ikke det da?? Vitamin C og alle antioksidantene hjelper til med å redusere rynker og mørke flekker, hurra!!!

Det er også mange gutter og jenter der ute som sliter med acne, og vet du hva?? Vitamin C er grunnleggende for en sunn og glødende hud, og den inneholder også stoffer som kan hjelpe til med å bli kvitt kviser. 

Jeg kommer definitivt til å fortsette å drikke dette lite gode sitronvannet mitt, for det har så utrolig mange helsefordeler.. 


Follow

 • Publisert i Tips • Henriette Celin

  06.02.2016 kl.16:33

  Så mange gode fordeler det var her da!

  fikk virkelig lyst til å starte dagene mine med varmt sitron vann også nå :-D

  Kaja Jeanette

  06.02.2016 kl.18:10

  Henriette Celin: Ja, det skjuler seg mer enn man skulle tro en en sånn gul liten sak :P

  Constanza Marcela

  06.02.2016 kl.17:07

  herlig <3 ønsker deg fin dag/ kveld videre

  Henriette Celin

  06.02.2016 kl.18:12

  SV: Det har du helt rett i, hehe ^^

  blindhorizon

  06.02.2016 kl.18:33

  Høres ut som en god ide, må prøve meg på det engang!

  Irene

  06.02.2016 kl.22:00

  Jeg drikker mye sitron te med sitron dråper oppi og jeg føler at det absolutt har hjulpet meg en god del :) Tenkte jeg skulle begynne med tran også :P
  Skriv en ny kommentar


  hits