Tips - My everyday eyeshadow!

  • 04.02.2016 kl. 18:05

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en av mine hverdagsfavoritter. Når det kommer til å legge øyenskygge er jeg langt i fra noen mester, jeg skjønner egentlig ikke hvordan det går an å legge fin øyenskygge, og på begge øyne til og med.. For meg virker det umulig.. Samtidig så bruker jeg øyenskygge hver eneste dag, eller hvertfall de dagene jeg sminker meg da. Og min absolutte favoritt i hverdagen er "IN THE CITY - NATURAL NUDES" Den består av fine og matte bruntoner. Jeg er avhengig av matt øyenskygge i hverdagen. Og denne sitter hele dagen også..

Det er vel tydelig her hvilke farger jeg har brukt mest. Jeg bruker den helt lyse som base, og legger nr 2 fra venstre fra ca midten på øyet og ut mot kanten... Blender.. Og legger nr 3 eller 4 (fra venstre) i globallinjen, blender litt mer og har på et lag til før jeg blender igjen.. Av og til påfører jeg den helt mørkeste langs vippekanten som en eyeliner både oppe og nede. 

Da denne blir tom kommer jeg så absolutt til å kjøp den samme igjen!! 

2 Kommentarer

Eline Nordli -

04.02.2016 kl. 22:05
Så fint tips! Og kjempefine bilder av øyenskyggen. :-D

Henriette Celin

04.02.2016 kl. 22:38
Så fine skygger! liker godt sånne nude/brun nyanser jeg og ^^

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits