How to relax.

  • 02.02.2016 kl. 15:16

Ofte da jeg skal gjøre noe, om det er en eksamen, et møte eller noe annet jeg har gruet meg litt til så kjenner jeg at jeg blir anspent i kroppen, jeg blir iskald og jeg får skuldrene oppunder øra. Jeg klarer ikke å tenke positivt, eller jeg klarer kanskje å tenke en positiv tanke og så blir den trykt ned av 3 negative. 

Men jeg har laget meg en strategi, en ganske enkel strategi for å slappe av litt bedre. En strategi som hjelper meg å senke skuldrene og som løsner opp litt slik at jeg ikke skjelver fordi jeg er kald. Det er egentlig veldig enkelt, og det både da du sitter og da du står. 

Det jeg gjør er rett å slett at jeg spenner hele kroppen, jeg strammer til alle musklene mine i 10 sekunder, så slipper jeg samtidig som jeg puster ut. Dersom jeg gjør dette da jeg er alene lukker jeg øynene også, men dersom jeg gjør det da andre er rundt meg gjør jeg det litt mer diskret og det fungerer like fint. Jeg gjentar dette 4-5 ganger og jeg merker så stor forskjell etterpå. Jeg er mer avslappet i kroppen og jeg fryser ikke like mye. 

Så dersom du er som meg og gruer deg før du skal "i ilden" så kan jeg virkelig anbefale å prøve dette!! Og har du tid og mulighet så kommer man også langt på vei ved å se seg selv i speilet og si til seg selv "dette klarer jeg!!!! Jeg er god" skikkelig teit kanskje, men om ikke du tror på deg selv, så er det vanskelig for andre å gjøre det!! 5 Kommentarer

helenenordvik

02.02.2016 kl. 17:04
Dette skal jeg virkelig prøve, kjenner meg veldig igjen! :)

Kaja Jeanette

02.02.2016 kl. 17:16
helenenordvik: Det bør prøves ja, det fungerer hvertfall for meg :)

Benedicte Arntzen

02.02.2016 kl. 17:15
takk for tips!!

Kaja Jeanette

02.02.2016 kl. 17:17
Benedicte Arntzen: Bare hyggelig :)

Irene

02.02.2016 kl. 21:37
Jeg kjenner til den følelsen der :)

Som oftest om man tar seg tid til å puste ut og ta det med ro, så hjelper det :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits