DU OG JEG!

  • 14.02.2016 kl. 10:00

Da vi møttes første gangen sa det klikk. Dette var noe som var ment to be, det må det ha vært!! Jeg som aldri pleide å gå ut på byn var ute med ei venninne akkurat denne kvelden, vi satt ved et bord og plutselig var du der. Du satt deg ned ved siden av meg og etterhvert begynte vi å prate, vi tok turen ut og ble stående utenfor å prate litt til. Vi gikk inn et sted og spiste mat, du fortalte meg om dattern din og du fulgte meg og venninnen min hjem. Ja om jeg ikke husker helt feil så byttet du på å bære oss deler av veien fordi vi hadde så vondt i føttene pga skoene våre. Det hele var veldig komisk, og veldig søtt. Vi byttet telefonnummer, du fikk mitt på en betingelse, at du ikke ringte, men sendte meldinger istedenfor. Jeg hater nemlig å prate i telefonen. Dagen etter la du meg til på facebook, dagene som kom besto av mange og lange samtaler, ikke på telefon, for det hadde du lovet, men på chat. 

Du hadde noen episoder av Big Bang Theory som du ikke hadde sett, og etter noen dårlig skjulte hint fra deg ble vi enige om å møtes igjen. Jeg møtte deg da du var på vei hjem fra jobb. Nervøse var vi begge to, det vet vi jo nå, den gange ble jeg så overrasket over hvor lang du var.. Det ble mange kvelder med big bang theory og film, det var så tydelig at det var ment å bli meg og deg. Alt stemte, og det var så fint! Drøyt 3 måneder senere så bodde jeg vel mer eller mindre hos deg, jeg var hvertfall der stort sett hele tiden. Ting gikk veldig fort, så skjedde det noe som gjorde at jeg trengte et sted å bo. Jeg trengte et sted å ha tingene mine. Studentleilighet kunne jeg ikke få med en gang, og noe annet hadde jeg rett og slett ikke økonomi til. Jeg var student og hadde ingen jobb. Jeg måtte spørre om noe av det vanskeligste jeg har spurt om  i hele mitt liv.. Du svarte nesten før jeg hadde spurt.. Jeg flyttet inn til deg. Det var trangt, Vi bodde sammen på et rom på 12 kvm, vi delte kjøkken og bad med en annen. Etter en stund fikk jeg min egen leilighet rett ovenfor gangen, det var jo perfekt.. Jeg hadde tingene mine der, det ble litt bedre plass. Vel en leiligheten ble ikke mye brukt, jeg sov der en natt. 

Vi bodde nesten oppå hverandre, vi ble utrolig godt kjent veldig fort. Og nettopp det har nok gjort forholdet vårt så sterkt som det er. Vi er begge to veldig klar over hva vi har i hverandre. Det er ingen hemmeligheter! 

Etterhvert flyttet vi i en større leilighet, vi holdt sammen, vi ble en liten familie. Jeg, du og Emmeli. 

Vi har et sterkt forhold, vi er gift, vi har fått tre fantastiske barn, vi eier hus og har to biler. Vi er sterke sammen, nettopp fordi ting gikk så fort i begynnelsen!! 

Jeg elsker deg kjære <3 Det var alltid meningen at det skulle være deg og meg!! 

Du vet.. til og med kroppstemperaturen vår er en match.. Jeg fryser alltid og du har alltid så varme hender at jeg kan brenne meg på dem!

Helt fra den første kvelden har du vært der for meg, du har båret meg både fysisk og psykisk. Du er så trygg og god! Du er alt for meg <3 

2 Kommentarer

Hverdagslykker

14.02.2016 kl. 10:37
Så herlig! Virkelig en romantisk historie <3

Kaja Jeanette

14.02.2016 kl. 10:41
Hverdagslykker: takk <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits