Sparetips!

  • 01.02.2016 kl. 15:17

Har du som meg ei lita jente som er veldig glad i kjoler og stasj?? Dersom Nathalie kunne få bestemme selv hadde hun hatt på seg kjoler hver eneste dag, og jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg synes det er veldig gøy med fine kjoler selv også. Det er ikke snakk om å bruke det i barnehagen altså, der er jeg for at ting skal være praktisk. Men jeg ser ikke noe problem i at hun har på seg en fin kjole her hjemme. Hver dag er en fest.. 

Det finnes mange sider på facebook og også ulike nettbutikker som selger den ene fine kjolen etter den andre, og jeg har selv bestilt kjoler fra disse sidene til bursdager, jul osv. Men egentlig så er det bare dumt.. For vet du hva? Alle disse kjolene kommer fra et sted, og det stedet heter veldig ofte Ebay. Så dersom du setter deg inn i Ebay verden så kan du faktisk spare veldig mye penger, her kan man virkelig gjøre kupp, det er fine kjoler, skjørt og andre klær til rundt 100lappen.  Er det sikkert at du alltid får det du ser på bildet?? Nei, det er det så absolutt ikke.. Det hender seg man blir skuffet, men som oftest så har hvertfall jeg blitt positivt overrasket.. Jeg bestilte faktisk brudepikekjoler til jentene der da vi giftet oss. 

Trenger du bordpynt til dåp, bryllup osv, ja så sjekk ut det på ebay også... Her er det mye penger å spare... Vi bestilte alt av dekorasjoner, bortsett fra blomstene, på ebay til bryllupet vårt, ja til og med mansjettknapper bestilte vi der. Det sparte vi utrolig mye penger på, jeg tror faktisk jeg tør påstå at vi sparte noen tusen. Det eneste man må huske på er å bestille i god tid, for det hender seg jo at leveringstiden er treg, og dersom det ikke svarer til forventningene det du får i posten, så er det greit å ha tid til å ordne noe nytt. 

På ebay finner man jo alt fra klær til interiør. Jeg hadde nok ikke kjøpt elektriske artikler på ebay, men alt er vel innafor. 

Flere som handler på Ebay?? 

6 Kommentarer

helenenordvik

01.02.2016 kl. 16:59
Jeg kjøper også en god del på ebay. Heldigvis har ting vært som på bildene hittil, men jeg har hørt flere som har vært veldig skuffet over det de har fått i posten. Det er veldig mye penger å spare av å handle på ebay, men ventetiden er litt kjedelig da. Hehe. Men de har virkelig mye fint der! Gleder meg til å handle kjoler osv til prinsessa ;) Ha en fin dag snuppa<3

Kaja Jeanette

01.02.2016 kl. 18:28
helenenordvik: Ventetiden er liksom det negative med ebay :P Men gøy å få overraskelse i posten da haha :P
Ha en fin kveld <3

christineskun

01.02.2016 kl. 17:20
jeg har ingen barn selv, men kan se for meg at det er billig og gjøre det slik. Har bestilt fra ebay en gang, og ble ikke fornøyd. Men det er billig, men noen ganger føler jeg bildene lyver :P

Kaja Jeanette

01.02.2016 kl. 18:29
christineskun: Bildene lyver nok definitivt en god del ganger ja :P Men jeg har faktisk vært heldig med det jeg har bestilt. Husker jeg bestilte noen sånne HOME bokstaver en gang, de var veldig små i forhold til hva jeg trodde, men de var fine allikevel da, så var ingen krise :P hehe

Irene

01.02.2016 kl. 20:16
Det er en stund siden jeg har handlet på ebay :)

Men jeg er alt for glad i å handle :P

Henriette Celin

01.02.2016 kl. 20:27
Man sparer mye på å kjøpe så og si alt fra nettsider som ebay i stedet for vanlige butikker ja :-D

har selv bestilt fra ebay og vært fornøyd hver gang ;-)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits