Svar på spørsmålsrunde DEL 2.

  • 29.01.2016 kl. 16:15

Så var det fredag igjen, og her kommer resten av svarene fra denne spørsmålsrunden.

# Har du noen gang fått stygge kommentarer på bloggen din?

Nei, vet du det har jeg faktisk ikke. Eller jeg fikk en kommentar hvor det sto Idiot en gang, men det går vel ikke akkurat under kategorien stygge kommentarer.

# Hvilke blogger følger du?

Jeg er innom litt forskjellige blogger, og det går veldig opp og ned hvor ofte jeg er innom osv. Men jeg er innom både Caroline Berg Eriksen, Anna Rasmussen, pappahjerte, konatil, komikerfrue og Ørjan Burøe sin blogg ganske ofte. Ellers er jeg innom en del litt mindre blogger også. Blant annet disse;

* Hverdagslykker.blogg.no

* elinenordli.blogg.no

* helenenordvik.blogg.no

* Christineskun.blogg.no

* tonelund.blogg.no

* irenes89.blogg.no

# Hvordan vil du si du har forandret deg de siste 10 årene?

Oy, hvordan har jeg forandret meg ja, for 10 år siden var jeg 16 år. En ting som er sikkert er at jeg har bikket 155 cm, jeg var ganske lav og rett som en spiker. Men annet enn det så vet jeg faktisk ikke helt hvordan jeg har forandret meg. Jeg har prøvd å tenke ut noe så lenge nå, men jeg vet rett og slett ikke. Jeg er fremdeles den usikre jenta jeg var den gange, bare i litt lengre forpakning. # Hvordan var ungdomsskoleårene for deg?

Jeg kan vel ikke si at det var mine beste år. Som sagt var jeg veldig usikker, og da man får nedlatende kommentarer på seg selv med jevne mellomrom blir det ikke akkurat bedre. Jeg var nok ikke den som hadde det verst, men jeg var heller ikke den som hadde det best. Jeg tror nok jeg gruet meg oftere enn jeg gledet meg til å dra på skolen. 

# Hvordan vil du beskrive deg selv og din familie?

Som familie føler jeg at vi utfyller hverandre godt. Jeg vil vel påstå at vi er ganske harmoniske, vi ler og tuller mye, men vi har også klare grenser for barna. Jeg vil ikke si at vi er sånn superstrenge, men barna våre vet hva som er greit og ikke. Vi koser oss mye i hverandres selskap, og vi finner på mye sammen, allikevel så trenger vi ikke gjøre ting hele tiden for å ha det fint sammen. En siste ting som jeg må påpeke er at vi har det best sammen da vi ikke er sultne, både jeg og mannen blir nemlig hangry, haha. 

# Har du noen lidenskaper som står meget sterkt for deg bortsett fra trening, familien din og mote og utseende?

Disse lidenskapene som blir ramset opp her vil jeg tro er det som kommer frem gjennom bloggen, og min største lidenskap er familien min. Men jeg er også veldig glad i å lage mat, jeg liker å prøve meg frem litt, ta utgangspunkt i en oppskrift og tilføre og trekke fra litt etter egen smak. Jeg er også veldig glad i å lese bøker, men det synes jeg det er vanskelig å finne tid til. 

# Har du fortsatt kontakt med noen du gikk på ungdomsskolen sammen med?

Jeg kan vel ikke si at jeg har så veldig god kontakt med noen fra den tiden, men det er ei som jeg prater med litt av og til, og det er veldig koselig. 

# Har du noensinne hatt en periode som har vært vanskelig for deg, der du virkelig har møtt veggen?

Jeg har vel hatt og har fremdeles av og til perioder som ikke er så enkle, og jeg har hatt litt forskjellige utfordringer oppgjennom, men møtt veggen, det vil jeg vel ikke si at jeg har gjort nei. # Hva vil du si er den perfekte dagen for deg, hvordan starter den og avsluttes den?

Den perfekte dagen for meg starter rolig og ikke alt for tidlig. Jeg får tid til å ta meg en dusj og ordne meg før familien spiser en felles frokost. Jeg kan sitte i sofaen og nyte en kopp kaffe. Og etterhvert så tar vi oss en tur ut. Det er sol, klar blå himmel og god temperatur. Vi spiser middag sammen, snakker om løst og fast, ler og tuller. Så kanskje vi ser en film, koser oss med godteri, frukt eller annet godt og tar det helt med ro før det er på tide at barna skal legge seg. Etter at barna er i seng så kan jeg og mannen sitte inntil hverandre i sofaen, legge vekk både data, mobil og alt annet og bare være sammen, enten om vi ser en film eller snakker sammen, det spiller egentlig ingen rolle.

Den perfekte dagen for meg består av familietid, kos, latter, gode samtaler og kjærestetid!

# Om du fikk velge, var det noe du ville ha gjort annerledes i livet ditt så langt? 

Jeg tror egentlig ikke det, til tross for at livet ikke alltid har vært så lett så har det vært med på å gjøre meg til den jeg er idag, og det igjen har gjort at jeg har den mannen jeg har og de barna jeg har. Så nei, jeg hadde nok ikke villet gjøre om på noe. Hvertfall ikke om det ville hatt konsekvens for det som er idag. 

 

 

 

4 Kommentarer

Yvonne & Terje med 4beinte

29.01.2016 kl. 16:28
Gode deg, Kaja! Vil du skal vite det at jeg så opp til deg da vi gikk på ungdomsskolen sammen, men så flyttet jeg jo i fosterhjem og byttet skole. Men jeg så alltid opp til deg og ville gjerne være den jenta som du var med det fine og søte smilet :-) Hadde ingen anelse at du følte det på den måten du svarer her, hadde jeg vist det så hadde jeg nok turt å ta mer vare på deg <3 Jeg var som sagt i en vanskelig periode selv på den tiden, men jeg satte alle andre før meg selv og jeg ser det at jeg burde kanskje stilt mer opp for deg selv om jeg selv hadde det vanskelig <3 Beklager veldig for det! Godt å høre du har det bra nå og jeg håper virkelig det at vi kan møtes en gang og ta en kaffe sammen :-)

Kaja Jeanette

29.01.2016 kl. 17:34
Filippa & Safir: Tusen takk for herlig svar :)

helenenordvik

29.01.2016 kl. 17:55
Så koselig å bli bedre kjent med deg! Åsså så koselig at du liker bloggen min :D <3

Håper du får en nydelig helg. Jeg kom hjem fra sykehuset i dag, så jeg skal kose meg med familien min <3

Kaja Jeanette

29.01.2016 kl. 18:21
helenenordvik: Jeg liker bloggen din veldig godt jeg :) Kos deg masse med familien din <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits